• Yovitssa
    830
    Slažem se, koliko god roster izgleda popunjen na stoperskim pozicijama, toliko smo i tanki... Perković je out vjerojatno do kraja sezone, Perićeva ozljeda je enigma i bojim se da je on gotov sa ozbiljnim nogometom. Od četiri preostala stopera dva su trenutno ozlijeđena...
    Samo, i Ben je možda poput Perića po potanju ozlijeda, tko zna u kakvom je stanju...
  • Mr Anderson
    9.9k
    Pa ako bi se s Benkovićem dogovorilo nekakvo plaćanje sukladno tome koliko je u pogonu, zašto ne. Kod njega je jedino enigma koliko je spreman sad.
  • dd29
    630

zašto bi perković bio out do kraja sezone?
    pa pisalo je da je jučer trenirao s ekipom
  • marcio amoroso
    39.1k
    Benković je imao smisla na početku priprema. Sada nema smisla.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Po meni bi Benković bio najbolji stoper Dinama ako stvarno dođe.
    27 godina,Hrvat,inozemno iskustvo...jedino je pitanje u kakvom je stanju a i zna se da je podložan ozljedama.
  • Borovljanin
    172

Možda zbog istog razloga kao i Stojković… Sitne ozljede su očekivane
  • OsamŠest
    4.3k
    Ona Benkovićeva sezona u Celticu je čudo. Benković u formi je ozbiljno pojačanje.
    Ak se moglo sa Pjacom i Rogom, može se i sa Filipom. Palac gore za dovođenje ukoliko se ostvari..
  • tp1997
    917
    Možda griješim, ali čini mi se da se ova uprava opredijelila protiv povrataka bivših igrača, izuzev Pjace (ne znam zašto).

Meni bi imalo smisla da se početkom priprema kontaktiralo Benkovića, imalo je puno smisla pokušati i sa Šunjićem s obzirom da je Gnezda Čerin propao, početkom ljeta ne bi bilo ni suludo probati s Oršićem...ali ništa od toga nije bilo ni u primisli, koliko znamo.
  • Yovitssa
    830

Iskreno, nisam pratio stanje njegove ozljede, samo znam da je malo žešća pa sam zato napisao tako. I kad se oporavi, još mu neko vrijeme bude trebalo da dođe na "radnu temperaturu"...
  • Nogo
    4.9k

Koliko ima istine u ovome ne znam.
    Hm... :chin:
  • San Lorenzo
    18.4k

Vjerojatno prepisano s nekog foruma, ali volio bih ga vidjeti nazad.
  • Facke
    4.8k
    Glejte nis protiv Benkovica ali ja mislim da to nije dober potez. Otisel je 2018 s 21 iz Dinama. Za Dinamo je odigral 76 utakmica za prvu ekipu u 3 godine. A to mu je u karijere najveci broj odigranih utakmica za jeden klub. Poslje Dinama su sledile ozljede, klupa, tribina , posudbe itd. U 6 godina je sad odigral nekih 76 utakmica za prve ekipe. Znaci v prosjeku on pol sezone bude izvan pogona. Mene je te jake riskantne. Al ak ga Nenad oce ok vredu. Iak v te kratke vreme bas ne verujem da su vec bili neki razgovori.
  • nemapredaje
    4.1k

Upravo to, mislim da Bjelici u ovom trenutku nije ni na kraj pameti nekakav Benković. Čovjek se bavi onima koje ima na raspolaganju
  • Dadox
    71
    Baš da mu nije na kraj pameti,a inzistirao na njemu u Trabzonu.Sada ima slobodne papire i sumnjam da bar ne razmišlja o njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions