S obzirom da si spomenuo da je Novembre protiv seljenja stadiona na drugu lokaciju, zanima me je li se o tome razgovaralo s nekim razlogom? Nije valjda da netko o tome nakon svega još uvijek razmišlja i da je to još uvijek realna opcija!? — Gradjanski Dinamo
. Svakakve mi misli prolaze glavom. :worry: — Gradjanski Dinamo
Što je Novembre rekao o potencijalu trenutne pozicije maksimirskog stadiona, — Gradjanski Dinamo
Navodno uz nogometni stadion bi on htio i atletski pored (tvrdi da insistira na tome) — Šteco
Ono što je fascinantno jest kako je Fabio u starom i kišom natopljenom Maksimiru vidio puno više od oronule građevine — Gradjanski Dinamo
Studija isplativosti je ključna za sve ovo i ako ona bude dobro određena investitora ne bi trebalo biti problem naći. — Šteco
Bilo bi zanimljivo saznati vise o njegovoj viziji. Mislim, jasno da nije radio analiza itd ali sigurno je odmah u glavi imao viziju kako bi stadion trebao izgledati, kapacitet itd — SAS1987
Slažem se da je studija izvodiljivosti ključna za privlačenje investitora, ali sudeći prema komentarima na bilo kakve studije, analize, projekte ili druge stručne dokumente, vjerujem da Grad ima ograničen manevarski prostor i da će investitor doći samo ako on to želi zbog svojih procjena.
Investicijski bankari uzimaju postotak transakcije kad rade roadshow za prodaju firmi i sl., a ljudi očekuju da grad za 10-20 tisuća eura napravi čudesa i obori investitore s nogu. — jakov1
grad utjecati na studiju isplativosti na način da frizira isti nekim fiktivnim brojevima — Šteco
Svakog investitora bi zanimala npr. projekcija posjećenosti stadiona, — jakov1
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.