• Mladi Starac
    211
    hvala ti što si odvojio svoje vrijeme da mi odgovoriš.
    Cijenim!
    Vec par dana stoji moj komentar, reko ode to u zaborav :D
  • vjeko1701
    8.9k
    Po stvarima koje sam ja čuo, ispod juga, zapada i istoka su razne stvari krucijalne za svakodnevno funkcioniranje stadiona (kotlovnica za grijanje, svlačionice....itd itd) i neka gradnja tribinu po tribinu bi zahtjevala jako puno dodatnih troškova za privremena razmještanja tih stvari.

Ponekad nešto jednostavno treba srušit i izgradit ispočetka. Najjednostavnije, najjeftinije, najrealnije.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Oli u sridu :ok:Captain America

Jedino što je dosadnije od Olivarijevih tekstova o transferima, jedino što je lošije od Olivarijevih tekstova o nogometu i jedino što je jadnije od Olivarijevog podilaženja svakoj vladajućoj opciji je Olivarijevo pisanje na temu stadiona.

Stadion nije adekvatan, treba nam novi, ali nije nikakva osobita sramota nego je funkcionalan stadion na kojem se normalno igra Liga prvaka. Za što ima sve potrebne dozvole inspekcija UEFE.

Pravi paradoks je da se tome kao smiju novinari iz Francuske.

Da Olivari ima IQ viši od sobne temperature, na spominjanje stadiona Maksimir od strane francuskih novinara rekao bi da Brest svoje domaće utakmice u Ligi prvaka ove sezone igra na stadionu Guingampa jer stadion Bresta ne zadovoljava uvjete za Ligu prvaka.

Olivari, znamo da čitaš, počni koristiti google. Brest je u Francuskoj btw.
  • Mali dioničar
    15.9k
    Vezano za današnji doživljaj utakmice u Maksimiru samo bih zamolio ekipu koja radi na projektu stadiona da se projektira krov koji će propuštati kišu.

Meni krov na stadionu treba zbog akustike, a kome kiša smeta za dolazak na utakmicu neka ide u neki zatvoreni prostor na provod.

Zbilja mi je puna kapa genijalaca zbog kojih prije svakog odlaska na utakmicu moramo gledati vremensku prognozu.

“Kužiš buraz, kiša pada, ono stadion nema krov, kužiš imaš možda kartu za ložu, ono ne da mi se kisnut.”

Jebena sramota da uopće postoje ljudi koji navijaju za ovaj klub i plaču oko jebene kiše na nogometnoj utakmici.

Breaking news!!!- nogometne utakmice obično se igraju na jesen.

Breaking news 2!!! Na jesen zna padati kiša.

Danas smo htjeli 3 boda i definitivno su nam protiv tehnički i taktički jake ekipe veće šanse bile uzeti ih na fanatizam i borbu na vodom natopljenom terenu uz navijanje i vjetar u ledja. Sve se to i dogadjalo, uzeo se bod kojim bi prije utakmice svi bili zadovoljni, a sad eto nitko nije.

I umjesto da se ekipa prije utakmice nabrijava “da, neka pada kiša, pojest ćemo vas, ako vam je stadion ružan, bit će vam još ružniji kad izgubite na njemu” već tjedan dana se vode rasprave “hoće li padati kiša?” “Jel naš stadion dovoljno lijep za Ligu prvaka?”

Ako će padati kiša, hoće li padati prije, za vrijeme ili nakon utakmice? Kužiš ak ne pada za vrijeme, mogla bi prije ili poslije pa bih mogao pokisnuti na putu za utakmicu ili na putu s utakmice.

Marš u pičku materinu.
  • Tradicija bunta
    6.6k

Sto bi se reklo, dao bi ti sto pluseva da se moze.
  • bluelions
    328
    Što se utakmice tiče vidi se Nenadova ruka. Veseli me to. Trebala nam je takva promjena.
    Šteta zbog rezultata ali odakle smo mi krenuli...

Zbog kiše, pa šta sad. Djelile su se kabanice besplatno. Ništa neće biti. Meni je to čak i cool.
    Čovjek je postao malo prezahtjevan, premekan.
    Pa čovječe u vojsci provedeš 18 (i više) sati dnevno vani po kiši i to bez neke opreme.

Stadion Monaca je katastrofa. A imaju novac, političku moć.
    Stadion Girone nije potpuno natkriven.

Dinamo Zagreb!
  • Crusades1986
    13.1k
    Kako ide ona srećom i nogometom po kiši? :wink:

Smočio bi se još duplo koliko danas samo da smo uzeli 3 boda.
  • Captain America
    17.9k
    nije nikakva osobita sramota nego je funkcionalan stadion na kojem se normalno igra Liga prvakaMali dioničar

Ako je to funkcionalan stadion, Theo je kikser. To niti je stadion niti je fukcionalno. Već su govorili ljudi iz kluba kako se muče svake godine da to dovedu u najmanje moguće nepristojno stanje da dobiju licencu. Od 2 funkcionalne stvari, svlačionica i travnjaka, večeras je i travnjak bio u lošem stanju. Valjda će se to sredit s drugom fazom radova najavljenom za vrijeme reprezentativne pauze.

Breaking news!!!- nogometne utakmice obično se igraju na jesen.

Breaking news 2!!! Na jesen zna padati kiša.
    Mali dioničar

Breaking news 3!!! Ljudi su dali ozbiljne novce za ulaznicu koja se igra na stadionu kakvog bi se Pakistan sramio. Sparta, Salzburg i Slavia imaju slične cijene ulaznica, a usporedi doživljaj utakmice na tim stadionima i na ovom deponiju.
  • Oluja
    4.5k
    večeras je i travnjak bio u lošem stanju.Captain America

Travnjak je s obzirom na potop bio u fantasticnom stanju i nije se pretvorio u oranicu. Mnogo travnjaka po suhom vremenu izgleda losije nego sto je nas izgledao na kraju utakmice.
  • ZrnTSCHeZ
    269
    Teren je s obzirom na okolnosti odlično izdržal, ja se na početku bojal da ne bi možda tekmu prekinuli u nekom trenu zbog lokvi...kod sjeveroistoka je bilo malo kritičnije, al lokve nisu bile vidljive

Kak na nekim renomiranim stadionima s mrvicu više love :scream:

20240512-184530.jpg
  • PetkoDaniOršaGol
    58
    tnx na odgovoru. To je na tragu onoga kaj me zanimalo. :up:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Oli u sridu :ok:Captain America

Lijeni, dosadni tekst, baš u stilu Olija kak mu ti tepaš.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Travnjak je s obzirom na potop bio u fantasticnom stanju i nije se pretvorio u oranicu. Mnogo travnjaka po suhom vremenu izgleda losije nego sto je nas izgledao na kraju utakmice.Oluja

Brijem da je lik gledao krivu tekmu.
  • Jurki
    12.2k
    teatar strave i poplave.
    Eto kak je na bogatom Zapadu sve savrseno i to klub koji "vrijedi" stotine milijuna eura.
    A teren im zgleda ko obicno povaljana žabokrecina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.