Frustrirani stanjem stadiona svi skupa imamo pravo mrzovoljno prigovarati, ali ne vidim niti jedan razlog da netko tko voli nogomet prigovara LOKACIJAMA stadiona u Zagrebu. — Mali dioničar
Tu na zoni ima sigurno insidera iz Mozemo — Ali
Dal mi možeš objasniti ovu izjavu? — vjeko1701
Sori, nemoj se ljutiti, nije osobno, al čovjek pročita jedan tvoj post i pročitao ih je sve — Mali Zeus
Najozbiljniji pomak IKAD je jer se ozbiljno povuklo pitanje dokumentacije, razgovaralo se sa državom i Crkvom, vjerojatno i dogovorilo nešto, što je ful ozbiljan pomak u odnosu na 0 (čitaj "nulu") koliko je napravljeno zadnjih 20 godina. — mali M
osjećaj da se trudiš maksimalno cjepidlačiti radi svjetonazorskog neslaganja s odgovornim ljudima. — vjeko1701
I ovo nema veze sa temom jer ti pričaš o Maksimiru — Crusades1986
ovo sam već demantirao x puta.. — mali M
Čekalo se 2 godine da se uopće išta krene raditi kad je trebalo biti — mali M
Znači nijedne sekunde se nisi pitao dal tvoja očita odbojnost prema ovom cijelom projektu barem djelom proizlazi iz svjesne ili nesvjesne odbojnosti prema vodećim ljudima u gradu — vjeko1701
malo kad sam (zapravo nikad) vidio nekoga ovoliko involviranog u dokazivanje nečega — vjeko1701
jasno ti je zašto stadion definitivno nije bio prioritet na samom početku mandata prve nove vlasti u gradu nakon 5. svibnja 2000. godine — Bosskovitz
poticanje takvog modela dolaska kroz recimo besplatne karte za javni prijevoz uz ulaznicu, bio to ZET ili recimo neki parking na rubu grada za navijače izvan Zagreba s kojeg bi trebalo 5-10 minuta besplatnim vlakom do stanice kod stadiona — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.