• NitkoBitan
    22.9k
    Ne znam cemu zgrazanje, pa to je prava definicija derbija - vrijedanje, pljuvanje i ubacivanje svega i svacega u teren.

Kada nije bio jedan pravi derbi u drzavi dovoljan... Sada se zeli svaku utakmicu navat derbijem (npr. derbi della Ucka - glupost) i napravit rivalstvo od svega zarad neke popularnosti i vece gledanosti, a kad se svjedoci i ruznoj strani toga onda uzbuna i zgrazanje. Ne ide to tako da se j bez da ti ude.
  • Peškaman
    6k
    Uvijek je bilo provokacija i uvijek će biti,problem su mediji koji to plasiraju u javnost i prave po 20+ članaka o tome,daju nepotrebnu popularnost i onda se sljedeću utakmicu pojavi 10+ klinaca koji će isto uraditi.

A za ovo dijete,ja da sam pljunuo nekog s 11 godina,stari bi mi opalio takvu šamarčinu da bih vrlo vjerojatno i dan danas hodao nagnut na jednu stranu.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Pa kod nas se utakmica u kojoj navijači 90 minuta pjevaju o mržnji, prebijanju, ubijanju, gaženju, pušenju falusa na kraju proglašava super atmosferom... pričam o svim klubovima koji imaju navijače, ne branim nikog.

Ne znam što je čudno u tome što klinac od 7-8 godina koji to sluša par godina (od kad ide na utakmice) pljuje prema bilo kome? Sasvim Očekivano!
  • Oluja
    5k
    nema to veze sa slušanjem pjesama s tribine nego s kućnim odgojem.
  • Kia pride
    84
    gadljiv je ovaj hajduk. gadljiv. uremović mi je postao predvodnik gadljivog hajduka. stari moj kome se ti dokazuješ. dečko hoće biti veći tovar od livaje i kalika.
  • Kia pride
    84
    nisam gledao utakmicu. vidio sam samo kratko uremovićev pokušaj obračuna kraj prvog poluvremena.

po sažetku vidim rijeka bila bolja.
  • Mali Zeus
    16k
    Činjenica da smo 2 boda iza ova 2 odrona od momčadi je prestrašna.
  • Oluja
    5k
    Ali cinjenica da smo uz poraz i remi protiv izravnih konkurenata i sramotan poraz od zadnje ekipe na samo 2 boda zaostatka je odlicna.
  • Keyser Soze
    12.5k
    Kaže Uremović da se neće ponoviti greške iz prošle sezone hahah, kao da su prvi favoriti i koči ih samo mentalna snaga. Kao da će se njih nešto pitati :rofl:
  • MaliPizdek
    83
    0 udaraca u okvir gola od NK Atomskog :grin:
  • prefontaine
    974
    Editirana slika. U originalu je obična bijela majica.

IMG-20240930-105408.jpg
  • Mali Zeus
    16k
    Baš je sav pederkast, kao i inače.
  • serbus
    4.6k
    Mene zanima gdje su sad te silne udruge da udare na medije kao u slučajevima kad se objavi ime Mustafe kad pikne nečije djete.
    Znači video i slika malog kaj pljuje se dijele od grupa do portala jer se usudio pljunuti na Rakitića.

Pa Ristovski prolazi puno gore stvari tamo svaku tekmu pa nikome ništa.
  • E46
    1.2k
    Njega treba nasamarat dok je vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.