• IstinaZaDinamo
    2.8k

Ako se ne varam od desetog kola, jedna i to prva utakmica nedjeljom, uz eventualno neki derbi. Ova sezona je kasnije pocela pa zato "kasne" sa prijenosima ajmo rec.
  • Facke
    9.1k

Od desetog kola jednu utakmicu po kolu.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ivan Rakitić: ''Zvao sam svog prijatelja Ivicu Olića koji je sada izbornik reprezentacije U21 i rekao sam mu da mora zvati ove moje jer su fantastični. Spomenuo sam Prpića, Juraka, Hrgovića, Durdova i Biuka.''

Čovjek se javno hvali kako nepotistički putem prijatelja želi u reprezentaciju uvaliti ''ove moje''.
  • miro
    10.3k
    Ovi nabrojani su fakat dobri, pa kaj, nek ih zove
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    da je Bruno to izjavio za Stojkovića,Kačavendu,Vrbančiča,Pavića,Živkovica crne kese bi se već oglasile za nepotizam ali ovako šute i ta izjava će proć ispod radara.
  • Eduardo
    31k
    ok, dobri ili ne uopće nije bitno, ali valjda je na izborniku da procijeni jesu dovoljno dobri za reprezentaciju ili ne?
  • Zagi
    19.2k
    Ovi nabrojani su fakat dobri, pa kaj, nek ih zove — miro
    Joj daj ajde. Prvo nemreš to reći. Kolege su već objasnile.

Dobri, za u21 reprezentaciju?
    Durdov je veliki potencijal, Prpić je dobar, Hrgović je već tamo i isto je ok.
    Jurak ima 12 minuta seniorskog nogometa.

A Biuk je tek posebna priča. Najprecjenjeniji igrač HNLa u zadnjih 5-10 godina i dok je bio prek veze u u21, redovito najlošiji.

Da se naše tako krene gurati, izbila bi seljačka buna.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    To je raketa dobio naređenje sa vrha da malo nabije cijenu igračima igranjem za u21,dug od 29 milijuna se mora nekako vratit...
    S obzirom da Pukštasu svaku utakmicu pada cijena jer je zadnjih pola godine uz Dialla najlošiji igrač Hajduka a Sigur nema poziciju malo je bek malo vezni malo krilo a to skautima ne odgovara.
    Ostaje im jedino mali Durdov kao trenutno najvrijedniji eksponat.
  • DrawTube
    7.1k
    Posjeta na pampasu na razini Drozine. Je li i danas krivo vrijeme?

To će se i kod nas dogoditi s novim maxom ako ga bude, ne garantira nov stadion dobru visegodisnju posjetu
  • Dudu9
    2k
    pa rezultati momčadi ako su očajni poput Osijek naravno da ni posjeta neće bit dobra, da se Osijek bori za naslov imali bi pune tribine jednostavno
  • Hectorharatti
    506
    Eto sto ti Zelenika znaci
  • NitkoBitan
    40k
    Kakav udarac Jakupovica... Zaboravio sam kako se ono zove, kad lopta ide ravnom putanjom pa zbog zakona fizike skrene u xy nepredvidljivom smjeru, prekrasno :love:

Cesto se takvi sutevi sa 25-30 metara vidaju u juznoamerickom nogometu.
  • Sajla
    25k
    kad lopta ide ravnom putanjom pa zbog zakona fizike skrene — NitkoBitan

Magnusov efekt? ako se dobro sjećam vježbi iz fizike, ipak je to bilo u prošlom stoljeću :D
  • NitkoBitan
    40k
    To je sluzbeni naziv iz zakonitosti fizike. Ja sam mislio na narodni naziv za takav udarac :smile:
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Osijek se diže i bit će četvrti imaju oni solidnu ekipu za hnl sa kojom će napravit određene probleme Dinamu,Hajduku i Rijeci.
    Jakupović,Matković,Dantas,Pušić,Jelenić,Jurišić...to su sve dobri hnl igrači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet