Sama Rijeka je poprilično dosadna, sem Trsata nema se baš puno toga za vidjet. — Markelo
Npr, Split mi je grozan urbanistički i to uopće ne pričam iz nekog navijačkog kuta. Osim antičkog dijela grada koji je, kao i sve antičko, prelijep, apsolutno ništa me nije impresioniralo. Dapače, onakvi blokovi, zgrade, beton i rusvaj koji tamo vlada mi stvara samo tjeskobu. Cvit Mediterana... Možda. 1970ih. Danas je to betonska džungla, prenatrpana i zgužvana u prometnom kaosu. — Mr Blue
Da trajektna luka, autobusni i željeznički kolodvor se maknu iz centra i jedan od drugog grad bi izgledao sto put drugačije. — Kwedi
Mislim da bi se trebali orijentirati na što ekskluzivniji turizam, ali to je puno lakše za reći nego uraditi. — Mr Blue
Od dalmatinskih gradova sam najljepse nekak dozivio Zadar. Inace sam ljubitelj anticke gradnje i nalaza, opcenito rimske povijesti pa je Zadar ko neki biser toga doba u Hrvatskoj. Pored toga, nije sav razrusen ili barbariziran pa i tu ima jos jedan plus. — Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.