• mosad
    700
    :heart:
  • blubach
    686
    Kolko još da mu se vrati General?
  • skener
    1.3k
    Bitno je da igraci znaju da s trenerom nema zajebancije, odmah je to druga prica na terenu
  • Big Daddy
    1.4k
    Bjica je najbolje kaj se Dinamu moglo dogoditi. Došao je u najbolje vrijeme. Hvala Bogu da je baš on došao, jer nitko drugi u ovom trenutku nije Dinamu potrebniji kao on. Sama njegova pojava igračima daje dodatni poticaj, stručno i kao autoritet, nema zajebancije, kadar je širok, i ako se ne trgaš, letiš van. To vrijedi za svakoga. Nema nedodirljivih niti senatora.
  • Jurki
    14.3k
    Kolko još da mu se vrati General?blubach

Da se razmemo mislim da je "Laki" trenercina.. ali bi bilo glupo da mu se nakon 3 dana u klubu vrati naziv General u temi.

Laki samo jako i bu sve dobro.
  • tp1997
    804
    Bjelica na pitanje o Torrenteu i Bernaueru kao stoperskom paru: "Prvi put su igrali danas zajedno i zahtijevali smo da igraju jednostavno i da, kad imaju prostora, uđu u sredinu s loptom i pokušaju dijagonalama u dubinu. Sve u svemu vrlo kvalitetna utakmica i njih dvojice i čitave ekipe. Puno je lakše igrati stoperima kad pomaže čitava momčad."

Kako je lijepo kad trener zapravo zna točno što traži od igrača, i kad to igrači onda izvedu na terenu...dobrodošao nazad, Neno!
  • don
    9.2k
    dobrodošao natrag generale!
  • veselko tenžera
    3.1k
    "Pragmatičan sam trener. Ne umirem u ljepoti, ali želim igrati na rezultat i pobjeđivati."

Nek ostane zapisano što čovjek o sebi kaže, samo naprijed s pragmatizmom!
  • Nino Bule
    15.1k
    Postoji li snimka konferencije ?
  • don
    9.2k
    • što vas je najviše razveselilo na današnjoj utakmici?

"Sam osjećaj opet biti na klupi Dinama je za mene predivan osjećaj i stvarno sam se ugodno osjećao. Na početku utakmice pljesak tribina mi puno znači."

IMG-4172.jpg
  • Dudu24
    247
    Bravo za bjelicu, vidi se pomak
  • Yovitssa
    815
    Kako je lijepo kad trener zapravo zna točno što traži od igrača, i kad to igrači onda izvedu na terenu...dobrodošao nazad, Neno!tp1997

Dodao bih još trenutak s presice kad je krenuo objašnjavati kako je od igrača tražio da igraju preko Kolingera jer igra na strani slabije noge pa da tu probaju iskoristiti situaciju. :halo:

Nije to sad neka revolucija, ali to je jedna od sitnica koju radiš u pripremi utakmice, a bojim se da to prije nismo imali (neke insajderske priče glase da je protiv Bayerna bilo "igrajte pa šta bude" - priprema "do jaja"...).

I naravno, Bjelkanovi (čitaj Bulini) prekidi! Ono što sam apostrofirao neki dan i čemu se najviše veselim! Sinoć 3 od 5 iz prekida (dobro, jedan je Petkova genijalnost, nije utrenirana akcija, ali veseli)! :cool:
  • blubach
    686
    "Pragmatičan sam trener. Ne umirem u ljepoti, ali želim igrati na rezultat i pobjeđivati."veselko tenžera

Možda sam navikao u zadnje vrijeme na sivilo, al ne kužim baš ovaj njegov komentar...
    Ja sam jučer u dobrom djelu utakmice uživao gledajući naš nogomet. Vidio se plan, vidjele su se akcije...meni već sad top.
  • Big Daddy
    1.4k
    Pomak je i više nego očit i to u vrlo kratkom vremenu, očekujmo još puno više što više Bjelica provede vremena s ekipom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.