• deda
    33.6k
    Švabe očekuju da bi se 9. svibnja lopta mogla opet zakotrljati.
  • Neki tip
    21.3k
    U sve više zemalja ide sve brže i jače popuštanje mjera.

Mislim da je to za očekivati i kod nas.. broj slučajeva se povećava u vrlo, vrlo niskim postotcima.
  • deda
    33.6k
    Bitno je da broj trenutno bolesnih opada, a to je kod nas slučaj već par dana. Očekujem otvaranje sljedećih dana svega i povratak nogometu krajem svibnja. Vjerojatno će jedino škole ostati zatvorene.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Ne želim ubijati optimizam, ali jutros je otkazan Oktoberfest.
    Zaraženih je sve manje ali to se postiže sa ovim mjerama, virus nije nestao i zato mislim da će se mjere ipak samo postupno popuštati.
  • Cosey
    519
    Fućkate to ako će se igrati bez gledatelja, a najvjerojatnije hoće.
  • xavier
    12.1k
    Fućkate to ako će se igrati bez gledatelja, a najvjerojatnije hoće.Cosey

Kako to misliš "ako će se igrati bez gledatelja"? Ako će se igrati, to će sigurno biti bez gledatelja.
  • Cosey
    519
    Znat ćemo definitivno kada se donese odluka, iako najvjerojatnije znam kakva će biti odluka.

S tim da ima dobar argument da se igra pred publikom s obzirom da se igra na otvorenom i da se u prosjeku igra pred malim brojem gledatelja (2500 na tri tribine na manjim tekmama) uz obvezu nošenja maske.
    Puno veći problem su dvorane.
  • xavier
    12.1k
    Plus neka se stavi obveza nošenja maske.Cosey

Nakon što se ne znam koliko bore protiv toga :cool:

Na stranu to, mislim da ih ne muče toliko tribine koliko ulazak i pregled gledatelja.
  • NORTE
    12k
    jutros je otkazan Oktoberfest.marcio amoroso

Jer su svjesni da će virus na jesen sigurno udariti svom snagom i i to cijeli svijet odjednom. U ovom trenutku uopće ne treba razmišljati o novoj nogometnoj sezoni nego samo pratiti može li se ovog ljeta završiti aktualnu sezonu.
  • Infinity
    16.5k
    U ovom trenutku uopće ne treba razmišljati o novoj nogometnoj sezoni nego samo pratiti može li se ovog ljeta završiti aktualnu sezonu.NORTE

Jednakog sam misljenja. Vec sam pisao o tome da bi se ova sezona mozda mogla razvuci do narednog ljeta, tj. da ce se zavrsiti lige i da ce se nadoknaditi sve reprezentativne obaveze. Na taj nacin bi izgubili cijelu jednu sezonu pa ce to vjerojatno biti posljednja opcija s obzirom da sezona bez igranja ne nosi profit, ali zato nosi troskove. Klubovi bi morali nekako nadoknaditi vecinu svog budzeta iz nicega.
  • Cosey
    519
    Nakon što se ne znam koliko bore protiv togaxavier

A jbg, ispada ipak da je to korisno.
  • NORTE
    12k
    Realno gledajući godišnje ulaznice na neko vrijeme bi mogle postati povijest!

ulazak i pregled gledateljaxavier

Valjda jedini naš stadion s planski napravljenim velikim brojem ulaza je Poljud, ima čak 20 ulaza! Maksimir ima samo 6-7 ulaza (iako bi se na zapadnoj moglo napravit još koji) iako su rijetko koju tekmu svi ulazi i otvoreni. Na istok Maksimira se ulazi kroz jedan ulaz s Maksimirske, tek onda račvanje na par kentaura, ima i taj južni ulaz na istok ali i to je premalo za tribinu od 10 tisuća ljudi. Naravno nema mjesta za više ulaza zbog Hitreca. Imamo najgori stadion na svijetu. Zapad također, koje su to gužve na ulazu na europskim tekmama to je katastrofa! Jug isto ima 1-2 ulaza, sjever je noviji pa jedini ima 3 ulaza.
  • Bosna86
    11.7k
    1) uvijek smo među prvima kada nešto treba nametnuti, zabraniti, otežati, oporezivati, propisati, prisiliti

2) uvijek smo među zadnjima kada nešto treba dopustiti, legalizirati, olakšati, dekriminalizirati, otpisati, liberalizirati
  • NORTE
    12k
    WHO preporučio Uefi suspenziju svih natjecanja u ovoj i idućoj godini.
  • Cosey
    519
    WHO preporučio Uefi suspenziju svih natjecanja u ovoj i idućoj godini.NORTE

Nisu normalni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.