• Peškaman
    5.8k
    'Ko bi onda trebao biti u stožeru Nenada Bjelice?
    Nino Bule,Danijel Jumić, pretpostavljam i sin mu Luka Bjelica?
  • wolfgang14
    1.9k
    E sad, ako je Corluka potencijal, postoji li šansa da uđe u stožer i ući od najboljeg? :cool:Paggini

PUSTITE PAGGINIJA DA KUHA
  • Crni86
    7.2k
    meni ovo nije losa ideja da carli recimo bude u stozeru ako ima mogucnosti.
  • kajsitilud
    517
    u užem izboru su bili Sopic, Cabraja i BjelicaMiro Vugrinec

Pa kaj nije Pop Corn reko da se htjelo ic s HNL imenima da bi odavno imali trenera? Ovo mi bas ne drzi vodu...
  • Minken Bojna
    18
    Sopić i Čabraja nisu bili kontaktirani, a da li su bili u nekim kombinacijama, to ne znam.
  • Mladi Starac
    257
    Ova tema zaslužuje 200tu stranicu! :D
  • Izet Hajrović
    3.4k
    imam vjerodostojne informacije da Bjelica nije bio kontaktiran do nedjelje ujutro, za kasnije ne znam. To mi je nevjerojatno. Što su radili od srijede do nedjelje? U srijedu nisu ništa, to je i sam Marić rekao na pressici što mi je isto nevjerojatno da cijeli dan nisu mogli dogovoriti otkaz Jakiru, to je bio zaseban cirkus. I onda su oni od četvrtka do nedjelje uspjeli što? Srezati krug kandidata na Bjelicu, Sopića i Čabraju kao što kaže Miro. Kovači Terzić su velika imena, s njima se razgovor obavi u roku pola sata i vidiš da nisu zainteresirani. Ne znam, ja to ne razumijem, čemu toliko odugovlačenje?

E sad, đabe ja sve ovo pišem ako Mirina informacija nije točna kao što kaže @Papastrumf . Ako se išlo za jačim imenima te se u nedostatku dogovora išlo za Bjelicom kao rezervnom opcijom, onda se čekanje može opravdati.
  • Crle
    732
    Ma očito to nije istina. Samo ovo već lagano postaje cirkus. Smjenu i dovođenje dobrog trenera sa stožerom je trebalo napraviti na ljeto.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Ajme meni ljudi...prvo se molimo da bude Bjelica, sad nije dovoljno što je izabran. Sad je problem tko je još bio u kombinacijama i zašto je trebalo dan-dva duže od očekivanog? Fakat smo gori od tovara
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Mali Zeus imam vjerodostojne informacije da Bjelicanije bio kontaktiran do nedjelje ujutro, za kasnije ne znam.Izet Hajrović

E vidiš ja imam vjerodostojne informacije da to nije istina. Što se tiče Sopića i Čabraje to je @Papastrumf opovrgnuo. Al ovo mi je fascinantno, sad je red plakanje što navodno nije bio prije kontaktiran.
    Isto tak kaj je Marić trebao na presici reći što rade na transferima?
  • skener
    1.4k
    znaci nakon sto su svi bili insajderi i sve znali o novom treneru i nakon sto se to pokazalo kao potpuno promaseno sada krece prica tko je kada bio kontaktiran i tko je bio u uzem izboru

i opet svi sve "znaju"
  • Haza
    7.8k
    Par stvari.
    - pohvala Upravi što je prepoznala situaciju i shvatila da je Bjelica trenutno najbolje rješenje,
    - za one kojima smeta Bjelica zbog povika da smo korporacija, on to nije rekao zbog Dinama kao kluba, nego metode djelovanja Mamića, koji je klubovima poput Rijeke godinama poklanjao igrače, i time utjecao na regularnost natjecanja (realno to je istina, i protiv toga smo se borili, mi Rijeci nemamo šta poklanjati igrače),
    - Bjelica je u više navrata hvalio Dinamo, rezultate kluba, isticao da se u Poljskoj dive Dinamu, on sam je davao intervjue za poljske medije i hvalio Dinamo,
    - Bjelica je časno otišao iz Dinama, iako je nečasno potjeran,
    - Bjelica je tvorac modernog Dinama, on je tvorac Dinama kojeg se nismo sramili u Europi,
    - Bjelica je savršen spoj za Dinamo,
    - Bjelica je morao biti taj, sad samo mudro s njim, jer koliko god je dobar trener, toliko je zajeban karakter.
  • NitkoBitan
    22k
    Jakiru pedala, Bjelicin povratak... Mogu si zamislit koji je soj Dinamovaca na aparatima :grin:
  • Dinamovapriča
    141
    MARIO ŠITUM, EMIR DILAVER I MARIN LEOVAC DOBRODOŠLI :heart:
  • E46
    1.1k
    Jebo ih Krznar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.