• Dubbbrava
    729
    O jebem te forume s insajderima :lol:
    Ja i dalje mislim da Kek nije trener za Dinamo pored našeg Neneka
  • ElDorado
    1.4k
    O tome bas nismo pricali ali veliki je problem za dolazak Bjelice lovica iz Uniona. Ne treba to zanemarivati.
  • Fanboy
    2.9k

Ovo je u stilu kad je lik otvarao bar, pa je na Tinderu napravio ženski profil i sa 100-ak frajera dogovorio na dan otvorenja da će se naći na spoju...Kad su svi došli rekao im da je šala i nek si naruče pivo....
  • Big Daddy
    1.4k
    Gledao ih je nedavno uživo… I adio…
  • Paggini
    34.4k
    cemo trenera s kojim ce neki od nas biti zadovoljniOluja

Za Zonu je ovo maksimalno što se može izvući
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    za to su dobio 50 lajkova ,ne od mene jbg , za ovo ti je samo minus ,na muke mi pristajes:rofl:
  • Fanboy
    2.9k
    Mislim da se Zajec i Marić skrivaju iza nekih nickova na Zoni i bacaju udice sa imenima trenera...Di nahvataju najviše ribica tog uzimaju.
  • Nolifer
    9.1k

Da znas da sam isto pomislio to neki dan. Samo da mi je znat koji su.. :lol:
  • blue heart 72
    2k
    Vežite se polijećemo.....
    Uprava se riješila Marića i na scenu stupa legendarni Majo, koji će objediniti ulogu SD-a i trenera i postaje naš Sir AF
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Nista protiv da Neno bude trener. Sjecam se da smo imali igru, da smo bili spremni Kao švabe ,tjelesno mocni. Imali prekide, i nabijali atalante ,benfike ,shahtar smo nadigrali , sjecam se da je vidio momcad bas ono frajerski. Da je Petka poslao na tribine. Daa je dao rezervama sansu protiv rudeša pa smo prosuli bodove i onda rekao da vise ne seru sto ne igraju. Za jakirovica jedino mogu reci da se sjecam rekordnih poraza ,igra nikakva , nista po cemu bi ga se sjetio. I da se izivljavao na ukraincu bez veze
  • tp1997
    903
    Zvuči kao Bjelica. To jest, nadam se da je Bjelica, a ne nekakav Sopić
  • Božo
    14
    Malo se smirite, kad dođe službena objava sve ćemo znati. Nema smisla ovoliko pretrpavati forum. Hvala
  • E46
    1.1k
    Po 1000 put, ajmo totalno ignorirat imena kao Sopic, Cabraja itd jer je Sanjin rekao da se nece dovest nikakva HNL prinova, znaci treba skroz prekritit Sopica i takva imena.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Vezano za (ne)spremnost Uprave i Zajeca i Marića...

Varijante odigravanja utakmica pred otkaz Jakiroviću;

1. Dinamo- Hajduk 1, Bayern - Dinamo 1 - ništa se ne događa
    2. Dinamo - Hajduk x, Bayern - Dinamo 1 - ništa se ne događa
    3. Dinamo - Hajduk 2, Bayern - Dinamo 1 uz rezultat 2-3 razlike - ništa se ne događa
    4. Dinamo - Hajduk 2, Bayern - Dinamo 6-7 razlike, otkaz Jakiru

Znači dogodio se scenarij 4 uz napomenu da je Dinamo do 73. minute imao prihvatljivih -3.

Znači Uprava je trebala imati na holdu trenera kojem bi rekla "e stari, ako izgubimo 6-7 razlike, dat ćemo otkaz Jakiroviću i ti si novi trener."

U kojem svemiru?
  • wolfgang14
    1.9k
    ma da, do četvrtka izgleda ništa. Sutra će Perković vodit tekmu, pa tek onda u četvrtak možemo očekivat službeno sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.