Ovo već postaje smiješno, već tjedan dana efektivno nemamo trenera. — Daliban
Vidi se da naš pripravnik od SDa je upleten u izbor. Da se njega pita vjv bi do listopada birali trenera nakon repstativne pauze.. — emilperska
Igrače je preko ljeta dovodio (nevezano za kvalitetu ili nekvalitetu) fascinantno dug — emilperska
Prošlo ljeto nismo imali SD, šta želiš reći onda da je isto trajanje procesa sad kad ga imamo i onda kad je to odrađivao Šimić uz sabotažu Perasice i ostala 2 fikusa iz Uprave?Apsolutno ne duže nego kaj ih se dovodilo prošlo ljeto. — Crusades1986
Imam intuiciju — emilperska
Imam intuiciju da gura nekog inozemnog low risk trenera jer Bjelica je prejaka ličnost da bi trpio njegove fix ideje o MMAe, Ogiwari i Mkuku kao pojačanjima — emilperska
Imam intuiciju da gura nekog inozemnog low risk trenera jer Bjelica je prejaka ličnost da bi trpio njegove fix ideje o MMAe, Ogiwari i Mkuku kao pojačanjima — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.