Napokon, hvala lijepo na informaciji. Lijepo pitaš i ispadneš trol. Jesmo li navijači gospodskog kluba ili nismo. Samo me zanimao opis radn — Krulek
Do sada nisu bili u gabuli kao sad — Krulek
Do sada nisu bili u gabuli kao sad, sad treba preuzeti odgovornost pa me zanima tko će to učiniti — Krulek
Neobično pitanje, zašto me ne bi zanimalo ono što ne znam ili se ne smije znati kakva je subordinacija nove vlasti i tko za što odgovara. Zadovoljan? — Krulek
Sa ovim se i više nego potpuno slažem. Ali, vjerojatno je nepopularno reći da je te igrače netko doveo, netko trenirao i netko medijski promovirao pa jedan dio odgovornosti mora pasti i na nečija druga leđa. — Krulek
Nema ništa gore nego kad čovjeka uhvati paranoja, valjda je važna demokracija i transparentnost. Ne znam čemu takav stav nakon legitimnog pitanja. Ali dobro, frustracije iz prošlosti se teško nadilaze — Krulek
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.