• Ličani1986
    1.4k
    Koji je smisao ove teme ako se ljudima ne odgovara na sasvim legitimna pitanja?
  • Jos-Optimus
    13.8k
    Čovjek odgovara kad god stigne, ne kakaj
  • NB86
    17.8k

Odgovara se na dosta pitanja, meni je tema interesantna, za vas kojima nije uvijek postoji opcija ne čitanja/preskakanja teme
  • Ličani1986
    1.4k
    Ok dečki, baš me zanima kad bi kolega Miro dobio odgovor na jučerašnje pitanje da ga sad s ovim nisam isprovocirao?
    I ovo je konstruktivna kritika, nemorate odmah bit Hanžeković i partneri d.o.o
  • NB86
    17.8k
    Bas je konstruktivno pitanje "zasto postoji ova tema" hahaha, nemojmo se pravit gluplji nego sto jesmo
  • Paggini
    101k
    Zašto se ponašate kao da je Sanjin ikome od vas dužan odgovarati na itijedno pitanje, nego čovjek to radi u svoje slobodno vrijeme kad odmara od totalitarne vladavine klubom...
  • serbus
    6.2k

Neka samo udaraju po njemu velik je on preživjeti će , ako to znači da ostali imaju mir velim samo neka pišu, udaraju... Netko mora primati udarce za tim izgleda da je grah pao na njega.
  • Pop corn
    8.9k
    Jesu li bakljade, topovski udari i ostali postupci navijača HNK Hajduk na Južnoj tribini Maksimirskog stadiona za vrijeme derbija 13.9. uzrokovali materijalanu štetu i znamo li o kojem se iznosu radi? — miro

Jesu. Ne znam iznos, ali se sigurno neće objavljivati na forumu.

Hoće li u skorije vrijeme biti predstavljen "loyalty program"? — Niko1986

Hoće. Što je skorije vrijeme, to je relativan pojam. Želja i intencija je da svi koji su povezani s tim projektom budu sigurni da je on "sto posto" spreman zaživjeti.
  • Nolifer
    15.8k
    @Pop corn

Može li se usporediti brojka od prodaje dresova od prošle sezone kad je bio Adidas i ove kad je Castore? Nema nigdje taj podatak ni za jedne ni za druge. Hvala
  • miro
    10.3k
    možeš pliz objasniti u čemu bi bio problem da se to objavi na forumu?

Gdje tu vidimo problem kao klub?

Rečeno je da su članovi kluba u ovom našem modelu i vlasnici kluba, pa evo ja, kao vlasnik kluba (namjerna hiperbola) bih volio znati kolika je šteta prouzročena.
    Također me zanima hoće li biti ispostavljen račun Hajduku, zaštitarskoj službi ili možda i MUP-u Republike Hrvatske.

Edit - ne zanima mene da taj iznos bude objavljen na forumu prije nego li se ispostavi račun. Ali bih volio da se račun ispostavi, a ne da ga podmirujemo mi iz naših karata, članarina, prodaje igrača itd itd, odnosno da tovarska bagra to radi na moj/naš račun
  • T90d
    3.3k

Ja bih se isto kao član nadovezao na ovo, šta klub ima planu da se nešto slično ne ponovi? Koji su konkretni koraci?
  • Pop corn
    8.9k
    možeš pliz objasniti u čemu bi bio problem da se to objavi na forumu?

Gdje tu vidimo problem kao klub?
    — miro

Jer je velika većina vlasništvo privatne tvrtke koja to daje u najam ili kroz sponzorstvo i imamo poslovni odnos u kojem ne otkrivaš poslovne tajne na forumu.

Ja bih se isto kao član nadovezao na ovo, šta klub ima planu da se nešto slično ne ponovi? Koji su konkretni koraci? — Toni90d

Postoje planovi i provest će se. Rekli smo da se to ponovit više neće. Detalje nećemo iznositi.

Isto tako, mogu napisati da znamo kako zaštititi klub i njegove interese po pitanju tih događaja. Postoje razlozi zašto se u detalje ne može, kao ni u iznose.
  • miro
    10.3k
    Ok, nije da sam sve shvatio, ali vjerovat ćemo procjeni kluba.

Ali bih te molio jednostavan odgovor - hoćemo li tražiti obeštećenje za nastalu štetu od Hajduka?
  • Mladi Starac
    484

Da li ce se opet dozvoliti navijačima hajduka prodaja karata sljedeci put kada ce igrat na maksimiru?
  • Krizy
    77k
    :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.