• San Lorenzo
    18.4k
    Ako ima neki slobodni zadnji vezni da je u stanju igrati odgovoran nogomet i ukrasti pokoju loptu, nek se javi u Maksimirsku 128.
  • Orc123
    10k
    je, tu smo najvise falili jer to govorimo vec godinu dan da nemamo jednostavno terijera na 6 ici...sve neki profinjeni veznjaci....
  • sport
    4k
    Zna se tko je falio kao i kod prodaje Brodića te nedovođenju još jedne špice nakon toga.O lijevom beku je još prije sve rečeno.
  • Cif
    224
    Pavić je ozljeden?
  • sebenico
    1.2k

Standardno je bio na klupi nas
  • Cif
    224
    možda da je igrao nebi tražili novu 6
  • Orc123
    10k
    zato kaj su Pavic, Sucic i Misic isti tipovi igraca...vise 8ice nego 6ice....takav je i Broz bio na pocetku u Dinamu. Nama treba vise 6 ica ala Sunjic ili Selahi ali naravno toga tipa, ne oni...makar Selahi mislim da bi mogao prosperirati i kod nas....fali nam kronicno trke, agresije i brzine u vezi....
  • Vedraca
    68
    Ma postali smo Taoci Petkovica! Treba ga se rjesit
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Realno trebalo se dovest Bornu Barišića prije Oliverasa,Benkovića i Lovrena prije Mmaeea i Torenrea te Brekala(nije on nas izdo nego prosla uprava njega) umjesto cordobe... To bi bila top hnl ekipa sa hrvatskom jezgrom uz nevu,petka,misica,sucica,baturinu i pjacu. A ne ova sad muka sa ogijem mmaeeom cordobom i slicnima.
  • Cif
    224
    kakva bi tek onda bila bolikurčina u ekipi s dva šerifa Lovren i Petković umjesto samo jednog danas
  • Big Daddy
    1.4k
    povraća mi se od toga…
  • Big Daddy
    1.4k
    ima tu istine
  • Big Daddy
    1.4k
    O tome trubim cijelu sezonu….
  • Lynx17
    4.2k
    Koja ludnica na forum. Ajme majko.

Da malo skrecemo sa "temu dana/mjesec."

Modric zadnji dvije utakmice svi 90 minuta za Real. Vidjeli smo kakav je bio i protiv Poljske. A neki su tu o kako "ne treba nam Modric" i cak potvrdili da nebi ni bio pojacanje. Ne pricam o oni koji ga nisu zeljeli iz drugi razloge. Nego neki su bas iz igracke kvalitete "razlozi" bili protiv.

Pa Modric i dalje igra ODLICNO u REAL fucking MADRID.

Niste nista bolji od oni koji su tada na sportnet rekli da Modric "samo zna dodati 2m od sebe."
  • Sajla
    6.7k
    Modric zadnji dvije utakmice svi 90 minuta za RealLynx17

Taj Modrić je nakon prve sezone u Realu proglašen za najgoru prinovu, bačen novac, prevaru od igrača. Ne govorim da će ovi igrači koji su stigli u Dinamo u zadnjih 2-3 mjeseca biti jednog dana najtrofejniji igrači našeg kluba u povijesti, ali neki su ih već pokopali. A nije da baš ništa dobroga od njih nismo vidjeli...

Ponekad mi se dogodi da poželim da sam 25-30 godina mlađi, zbog raznih razloga. Ali kaj se ove krize tiče, bar mogu s koliko-toliko hladnom glavom sve ispratiti jer mi nije prva. I svašta sam pomislio, a poželio i napisati pa je sreća da vožnja iz Koprivnice dovoljno dugo traje da se dojmovi stignu slegnuti. Kad smo kretali, da ubijemo tišonu u autu upalili smo muziku i na radiju je zasvirala Cruel Summer od Bananarame - doista je kraj ovog ljeta bio okrutan. Ali prije sat vremena smo ušli u jesen i stvari će se okrenuti. Ovo nije realno stanje. A kad smo se sinoć približili Zagrebu, zasvirala je Bonnie Tyler sa I need a Hero. Trebamo ga više nego ikad. Nadam se da ćemo ga uskoro dobiti na klupi i da će ih on stvoriti još na terenu. Nikad nisam volio glazbu iz 80ih, ali ovo je baš bilo simbolično za jučerašnji dan. Glazba mi nije bogznakaj, ali osamdesete su nam dale '82. i dale su nam '86. Od onda smo prošli bezbroj kriza - proći ćemo i ovu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions