• M94
    1.3k
    Na Favbetu Kovacu polako raste koeficijent a nazalost pada Sopicu i Jovicevicu.
    Kek se šulja i sad je na 2.5.
    Ali Kovac je bio odma iza Bjelka a sad ga ovi stigli.
    Mislim da oni u kladi imaju bolje info od nas ovdje.
    Jedino neznamo ko je od favorita podmetnut, a netko je.
    i more je plavo

Ma imaju oni kitu labudovu a ne informacije.
    To se zbog uplata mijenja.
  • Sava Krpa
    311
    čačke, vratio se i donio naslov.
  • Bruh
    981
    Još Francuz trener bumo prava kolonija :grin:
  • Jurki
    12.4k
    e jesmo se od nasih usrecili u 3 pm.
    Oces izdajica, kratko pamcenja, nepotizma, rikverca..pušača kurca sotoni itd.

Daj toga Francuza na klupu.. nek napravi posel i tjt.
  • Bruh
    981
    ma znam zajebavam se
  • Majki2111
    3.3k
    Di je naš kontinuitet? Najdugovječniji trener nam je unazad 10 godina bio Bjelica.

15.05.2018-16.04.2020.

Dakle nešto manje od dvije godine. Mi trenera ne možemo 2 godine zadržat. Isto ih mijenjamo ko pare gaća. Ja bih se dobro pregrizao za jezika kada se Dinamo i kontinuitet struke stavlja u istu rečenicu.
  • Paggini
    24.7k

Pa nije baš da smo ih MI postavljali i nije baš da smo ih MI smjenjivali, moj Majki.
  • Majki2111
    3.3k
    A isto mi je prejako kada svi žele top trenera a navijački ga se smjenjuje nakon manje od godine dana. Di je strpljenje? City Guardiolu drži od 2017 ja mislim. Arteta je već 5 godina u Arsenalu.

A nama je uspjeh ako trener bude 2 godine. Di je strpljenje? Di je kontinuitet? O čemu pričamo?
  • Majki2111
    3.3k
    Ali se večina navijalča valjda čim krene kriza rezultata kako neko nije za Dinamo i odmah se traže alternative.

Evo. Tema govori samna za sebe. Novi trener Dinama verzija teme 4 :grin: :rofl:
  • ElDorado
    316
    ja mislim da je to zato sto se kod izbora trenera pravilno ne definiraju ciljevi tj kakav profil igre, igrača u kojem roku je ostvarivo itd itd.
  • Jurki
    12.4k
    ga se smjenjuje nakon manje od godine danaMajki2111

Ne smjenjuje ga se bezveze.
    Sral sam po Jakiru.. jesam
    Ali sam se isto tak posipal s pepelom po glavi nakon Azera u gostima. I nemas pojma sa kolkim zadovoljstvom.
    Ali jebiga u slijedece 3 tekme je pokazal stare bolesti.
    Gle ja ti ne navijam za trenere, vec za Dinamo.
    More biti trener covjek koji se zove XY.. i ako on isporuci kaj se od njega trazi.. ja bum toga XY najveci navijac.

Od trenera ocekujem da nebu pickica u derbijima i da nejde uzivat u ligi prvaka... mozda ocekujem prevec.. al to je tak.
  • rkru
    9
    znam da je ovo ne katolicki forum ali nakon kaj je jakir pickasto odjebao rijeku radi dinama sve je bilo jasno. tko je vjerovao u njega ne vjeruje u Boga.

Nadamo se treneru s znanjem i moralom
  • Majki2111
    3.3k
    Jednostavno ne. Promašeno ovo s moralom, vjerom.

A za ovo drugo. Želimo top trenera, ali isto tako ih volimo smjenjivat i sumnjat u njih nakon krize rezultata? Je li tako?
  • rkru
    9

necu ulaziti dublje u moral/vjeru al isto tako nikad ne zelim sopica za trenera jer je isto tako kapitalisticki/oportunisticki odjebao goricu radi rijeke. vratilo mu se aeaeaea :)))) sjebo ga misko ultras kapitalista.

al o drugom mozemo pricati. jedina 2 trenera od kad ja pratim dinamo su bila vahid (zavrsio kak je zavrsio jer eto... nije šipuo racku) i nazalost ganci mamic mladi jer je eto,mogao objasniti ganciju starijem. dok trenera ne bu bolio kurac hoce li dobiti otkaz jer ga cekam "pola evrope" nema kruha.
  • Dzgšb
    1.1k

Koje gluposti napriča , hoćeš reći da je bjelica loš bio hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.