• Sibirski plavac
    2.1k
    Kako su naši neprecizni pa to je strašno. Moglo se komotno zabiti barem 5 komada. Nadam se da ćemo biti precizniji u nastavku, pogotovo jer se već pokazalo da Kuba skroz mentalno i fizički padne u drugom poluvremenu (protiv Tajlanda pogotovo).
  • Sven
    12
    znam za to, ali bi volio pogledati Brazil i zavrsnicu turnira, a osim nase repke na Hrtu nitko nista ne prenosi. Ni sk, ni arena ni eurosport. Pa me zanimalo ima li neka strana televizija prijenose svih utakmica?
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Na kraju razbijačina. Bravo dečki :strong: Sada se nadat da će nam se i neki drugi rezultati poklopiti
  • mlinchica
    2k
    I popravili gol razliku poslije Brazila.
    Al jesam ja dobro čula izbornika da idemo na Špa ili Arg ako prođemo? :scream:
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Al jesam ja dobro čula izbornika da idemo na Špa ili Arg ako prođemo?mlinchica

Da, vrlo vjerojatno, ali i Kazahstan je u igri da nam bude suparnik u knockout fazi. Njih bih uzeo od ovo troje jer mi izgledaju najprolaznije, pogotovo jer im fale 2 naturalizirana Brazilca koja su inače motor te ekipe. Španjolska je Španjolska kak se kaže, ali nije to više ona velesila kao nekad, prije par dana su se mučili s Kazahstanom i odigrali remi. Argentina je po meni najgora opcija, srebrni sa prošlog prvenstva, na prvenstvu prije toga zlatni, imaju igrače top klase na skoro svakoj poziciji, ali i s njima se može, dokazao je to Afganistan koji ih je do kraja držao do neizvjesnosti ali su ih Argentinci na mišiće dobili samo 2 1.
  • Brotnjo
    538
    možeš preko Fifine+ aplikacije gledati sve utakmice , samo se trebaš registrirati.
  • Sven
    12
    Top, hvala puno
  • austrijanac
    4.2k

Preksinoć je odigrana, možda jedna i od najboljih solo utakmica ikad, u povijesti baseballa.

Ako je do sad bilo uopće dileme, sad je sigurno nema. Shohei Ohtani je najbolji igrač kojeg je bejzbol ikad vidio.

Jedva čekam Pawn Stars za 50 godina kad će se njegove palice prodavat za par miliona.
  • The Human Spider
    132

Volio bih ovogodišnje finale Yankeesa i Dodgersa makar sa Yankeesima nikad ne znaš jer preko noći usred playoffa dođu na razinu White Soxa.

Ako i bude takvo finale daleko veću prednost dajem Yankeesima zbog širog bullpena. Cole je napokon uhvatio ritam, Rondon je u strašnoj formi, Cortes i Gil iznadprosječno dobri. Pa još "mali" Weaver koji kao closer psihički nabrije ekipu jer u zadnja dva inninga uvijek ulaze kao mrtva puhala. Ako na klupu posjednu Holmesa imaju naslov.

Dodgersima su Glasnow i Gonsolin out za sezonu, Kershaw je nakon sranja sa ženom mentalno totalno van igre i konstantno ozljeđen, Buehler je od top 5 pitchera lige došao na skoro 6 ERA. Početne rotacije im je vrijedan jedino Yamamoto.
    Samo sa ofenzivnom linijom teško se mogu dočepati naslova.

Zbog atmosfere bi čak možda volio i Philiese u finalu jer imaju daleko najvatrenije navijače, Citizen Bank bi izgorio, ali onda vidiš da su im u dvije utakmice Marlinsi i Athleticsi utrpali 28 runova. Tako da bolje neka pričekaju koju sezonu, bit će prilika.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Hrvatska futsal reprezentacija izborila je knockout fazu SP. :strong:
  • Markelo
    2.7k
    Stari moj jel ovo moguće da na meču Joshua- Doubois na Wembleyu u Londonu frajer izvodi himnu Saudijske Arabije
  • Fanboy
    2.7k

Jel ima di prijenos
  • Markelo
    2.7k
    crack streams
  • doubletrouble
    1.3k
    Joshui 5. brojanje, Mcgregor u prvom planu
    Ludnica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.