Jasno se reklo da se smanjivanje proračuna ne odnosi na plaće za glavne igrače i pojačanja, nego na igrače koji ne bi smjeli pomisliti da obuku Dinamov dres, a kamoli da za tu čast dobiju još i novac. To su razni Bočakaji, Štefulji, Jurići, i slični. — Crusades1986
Odmah poslije toga Marić dovodi Torrentea koji sigurno nema manju plaću od Štefulja — Maksim Maksimirski
ovi igrači na klupi će biti jeftini mladi igrači koji će igrati za siću. To je Marić izjavio. Odmah poslije toga Marić dovodi Torrentea koji sigurno nema manju plaću od Štefulja — Maksim Maksimirski
Solidan domaći igrač sa klupe poput Špikića — Maksim Maksimirski
Odmah poslije toga Marić dovodi Torrentea koji sigurno nema manju plaću od Štefulja — Maksim Maksimirski
Mislim da je bilo rečeno negdje da Torrente dolazi za 250 000 - 300 000 godišnje ako se ne varam. — hardek
Pa kad je Torrente potpiso rekli su da je doso na placu kakvu je Soticek odbio, a to je ona varijanta s niskom baznom placom i mogucim bonusima. — kajsitilud
Terrente je lijevonogi stoper. To nam je trebalo ,to smo i doveli. — Zagi
Baturina je kurcina od igraca, najveca prevara HR nogometa od Ante Corica. To je moje misljenje naravno, nebitno... Davno sam napisao kao nepopularno misljenje da je on precijenjen. — DiddyGuela
A Šotičeku su se takvi uvjeti nudili jer ga Marić nije želio vidjeti u klubu. — Nevo7
Slična stvar je bila sa Brodićem koji je želio ostati, pa mu je Marić rekao da traže trećeg napadača. Pa je on rekao da mu nije problem biti treći napadač, samo da ostane u Dinamu uz plaću kakvu ima, a Marić ga nije želio vidjeti u klubu, pa ga je stavom doslovno otjerao iz kluba — Nevo7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.