Baturina je kurcina od igraca, najveca prevara HR nogometa od Ante Corica. — DiddyGuela
i? jel to nešto pogrešno? — don
jel ja radim u klubu da moram "iznositi" točne informacije samo? — don
Baturina je kurcina od igraca, najveca prevara HR nogometa od Ante Corica. To je moje misljenje naravno, nebitno... Davno sam napisao kao nepopularno misljenje da je on precijenjen. — DiddyGuela
Baturina je kurcina od igraca, najveca prevara HR nogometa od Ante Corica — DiddyGuela
Baturina je kurcina od igraca, najveca prevara HR nogometa od Ante Corica. To je moje misljenje naravno, nebitno... Davno sam napisao kao nepopularno misljenje da je on precijenjen. — DiddyGuela
ali ja bih te zamolio da ako nešto ne znaš ili nisi siguran, ne pišeš s tolikim stupnjem uvjerenja — Sajla
evo u Dinamu nije, očito. — don
jesi ozbiljan ti? doslovno nisam mogao mirnije napisati, kakvim uvjerenjem? di sam ja tu pokazao neko uvjerenje? Ćak sam i u drugoj rečenici napisao da tako nije kod Dinama očito — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.