• Keyser Soze
    10.6k
    Ja mislim da će se ljudi opasno razočarati u izbor novog trenera jer vidim da je dobrom dijelu ljudi pod normalno da nam dođe jedan Terzić. Najveće "ime" koje mislim da bi mogli dovest je Bjelica, a ja sam protiv tog izbora zbog svih sranja koja je govorio o nama.
  • marcio amoroso
    37.5k
    I sad podvucimo crtu nakon otkaza u Dortmunduemilperska

Nije otkaz nego ostavka.
    O Mainzu ili Bochumu razni Jakirovići i Sopići mogu samo sanjati. O Dortmundu neću ni pričati.

Edit: još nešto. Znaš kad bi Jakir ili Sopić dali ostavku i odrekli se ugovora od 3,5 miljuna na godinu? Nikada, pa ni tada.
  • j00k3r
    17
    Da, također osobno vjerujem u razočarenje izboram, al ajd, da vidimo.

Želje i pozdravi (čitaj komentari) su jedno, valjda što više pišem, vjerujem da će tako i da bude, haha

Jednako razmišljam glede Bjelice, nisam za (kad zatvoriš vrata guzicom), onda kad zahladi, grij guzicu negdje drugo, a sve i da ima zlatni touch, spuštati se na koljena nakon svega, nikad.
  • mlinchica
    2k
    Ne znam za ispriku ali na N1 su spomenuli da će sutra u podne biti presica na Maksimiru pa možda bude netko od Uprave ili novi trener :eyes:
  • sport
    3.6k
    Presica je valjda zbog najave utakmice u Koprivnici.
  • tp1997
    611
    Tek sad se očekuju pregovori s potencijalnim kandidatima, a ideja sportskog direktora Marka Marića je da novi trener dođe najkasnije do 6. listopada i gostovanja kod Varaždina u SHNL-u. Prije toga Dinamo očekuje utakmica u subotu u Koprivnici, onda gostovanje kod Banjola u SuperSport Hrvatskom kupu pa susret s Lokomotivom, a zatim i s Monacom u 2. kolu Lige prvaka.

Spomenuti datum je krajnji rok za imenovanje novoga glavnog trenera, ali smatra se da bi on mogao biti poznat i puno ranije. Tko god naslijedio Jakirovića, doći će u vrlo delikatnom trenutku. Dinamo je doživio debakl u Ligi prvaka, u prvenstvu je opet iza vodećih, ali s puno širim kadrom nego što ga je imao Jakirović kad je prije godinu dana preuzimao momčad.

Piše Mati s Indexa. Ako je istina, 6. listopad je puno prekasno. Nedopustivo je da postoji i 1% šanse da Perković vodi utakmicu protiv Monaca.
  • Simba
    42
    Ne treba Bjelici zamjerati što je govorio nakon odlaska. On je samo zbijao redove i od jednog neambicioznog Osijeka napravio klub koji se do par kola prije kraja borio za naslov. U klubu je bio maltene sam i to je bila galvanizacija ekipe i pritisak na ostale aktere.
  • Captain America
    18k
    Fina brukica. Bivši trener je imao metu na leđima od trenutka kad je došla nova vlast, a sportski sektor će možda 17 dana tražiti nasljednika :lol:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    novi trener mora doci najkasnije do utakmice s Banjolama tako da ima priliku "osjetit" momcad u 2 utakmice prije Monaca, nakon toga ce biti pre kasno ako se misli uzeti koji bod Monacu.
  • GOAT
    1.4k
    Čemu čuđenje ako netko od navijača ima želju da nam Terzić postane novi trener? U tome i je ljepota nogometa da očekujemo neočekivano pa neka tako i bude.

Prepun je forum "told you so" ljudi.. opustite se malo
  • Crusades1986
    13.4k
    jedina brukica su nastupi tvog šefa na europskim gostovanjima.

I tvoji kvalitetni komentari ovdje.

I imao je metu na leđima već nakon Praga.
  • IstokKa96
    761
    Svakom realnom kandidatu naći ćemo manu.
    Vjerujem da ljudi koji odlučuju o izboru imaju na umu stručne kriterije, a ne verbalne delikte iz bliže/dalje povijesti.
  • miro
    4.7k
    Terzića navodno Milan traži
  • Captain America
    18k
    jedina brukica su nastupi tvog šefa na europskim gostovanjima.Crusades1986

Nadam se da će nasljednik pobijediti ekipe poput Betisa i Qarabaga u gostima.

Primjećujem nervozu kako se loviš na moje komentare. Očekivao bi čovjek olakšanje nakon mjeseci prolijevanja žuči...
  • tp1997
    611
    Ako misle čekati do nakon Monaca, tj. ako postoji ikakva šansa da se to dogodi, onda su mogli i ostaviti Jakira. Bolje i to nego Perković.

A zamisli tek da Perković nekim bunkerom slučajno otkine bod Monacu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.