• Crusades
    26.1k
    Radio je Biscan dosta gresaka, ali da je imao vremena koliko je imao Jakir — Imamo Dinamo

I da je imao support iz Uprave kakav Jakir ima.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    igrat će, da, ali ne bismo sad čekali utakmicu s Bayernom da Petka nije bilo prošle sezone. Malo više respekta prema igračima koji su obilježili i donijeli nam jedno od najuspješnijih razdoblja u povijesti kluba.
  • marcio amoroso
    54.4k
    igrat će, da, ali ne bismo sad čekali utakmicu s Bayernom da Petka nije bilo prošle sezone. — Izet Hajrović

Možda bi bio netko još bolji od Petka.

Da se razumijemo ja nemam apsolutno ništa protiv Petka, naprotiv, mislim da je jedan od najboljih Dinamovih igrača u zadnjih deset godina, ali zamjena za njega će doći i Dinamo će igrati i pobjeđivati kao što igra i pobjeđuje i sada.
  • Dzoni
    8.3k

Kao što mu i prezime nalaže, tamo se nalazi njegov mozak cijelo vrijeme
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Ekipa ne znam za vas ali ja sam umiro na onog tovara na denisovom podcastu haahah kakva je ono glava ono se ne rađa više
  • don
    22.6k
    Meni je sasvim realna opcija da se Bišćan vrati kad Jakirović dobije otkaz. On je vrlo blizak sa ovom trenutnom garniturom u klubu. — Maxova dijagonala

e toga se i bojim, da će se vratit na klupu jer je blizak sa garniturom u klubu.
    Ako se to desi, ništa neće oprat moj palac dolje za ovu upravu do kraja mandata.

Dinamu, ako do smijene dođe, treba trenersko ime a ne reciklaža i to vraćena zbog dobrih odnosa (hipotetski)
  • Dudu 9
    1.1k
    To što je netko blizak s ljudima koji vode klub ne bi smio biti argument da bude trener.
    Drag mi je Bišćan, ali on je u svom mandatu pokazao da nije trenutno kalibar za Dinamo. Možda jednom postane, ali trenutno to nije.
  • Mandelinho
    689
    Ante je bio najbolji trener, ali život je takav da je on ipak TV serviser koji je posao dobio samo zato što živi blizu stadiona, a ovi su ipak talenti s potencijalom da vode Borussiu M’Gladbach…

Zadnji mandat A.Č. vs tovarland [4-1-0] (16/4 gol razlika)
  • Facke
    9.1k
    Najte mi same spomenuti Biscana kao moguceg naslednika Jakirovica. Igrali bi s 14 igraci, zamjene nebi vidli nikad , pad bi se dogadal u 70 minute i ostali bi bez zraka. Imel je Biscan tu i tam neki lep moment i na momente igrali lep nogomet. Al to je iste ko Jakirball. Na momente lepe i super ali nije konstantne. Nazalost Jakirovic izgleda u derbijama nema muda i igra previse ziheraski.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Zadnji mandat A.Č. vs tovarland [4-1-0] (16/4 gol razlika) — Mandelinho

Još se sjećam onih 4:0 u veljači prošle godine. Oni su bili u lošem trenutku, mi stisli i pomeli pod s njima, iskoristili u potpunosti kaj su bili u banani tad, za razliku od petka.
  • Omake
    21.9k
    Kek protiv Hajduka, kada je već krenula priča,
    22 utakimce 13 pobjeda, 8 nerjesenih, 1 poraz, 42 - 20 gol razlika. Njegovih skinutih 90 elo bodova protiv hajduka je više od bilo kojeg drugog trenera u bazi podataka clubelo, a imaju podatke od 50ih.
  • Mandelinho
    689

Malo contenta za kasne večernje sate
  • rioda
    18.8k
    Prije bih se ubio nego da gledam ove filozofe koji uopće ne vole klub nego samo guraju svoju priču s ciljem diskreditacije sadašnje, a veličanja bivših uprava
  • BBB Mataa998
    3k
    Slusam pomalo ove debile sa podcasta,opet nije vrijeme za smjenu i ovo je amaterski potez. Iza trenera treba stati itd itd. Balkani,Lokomotiva,Paok svaki put je dobio novi sansu,sad je jedva izvukao x sa rijekom,izgubio od Hajduka kuci i sad sramota protiv Bayerna. Po njima opet nije vrijeme,oni bi njemu dali jos poneku sansu,a sta cemo ako mu damo sansu pa on uprska i ostatak lige prvaka,sta cemo onda.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Baš. Poslušao 20tak minuta i cijeli podcast im se svodi na kmečanje kaj će ovaj vjerojatno sutra biti bivši. Baš me zanima jesu tak reagirali kad su mnogim prijašnjim trenerima otkazi visili u zraku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.