• Paggini
    40.1k
    stvarno očekujete da dečki iz kluba trenutno pišu po forumima s kojim trenerima se pregovara ???CUCAK

Pišu o svemu ostalom, mogu i o ovome...
  • DrawTube
    6.3k
    Prezivio je večer. Preživio je jutro. Preživio je 2 od 3 dnevnika, doživjet će i noćni glazbeni program na klupi.

Hoće li ga uprava stvarno pustit i da doceka i plodove zemlje? Koliko rada u tišini još treba?
  • deda
    35.7k
    Papaštrumf i ja preuzimamo klupu.
  • Babangida
    58
    naravno da ne, tema je bila samo kako tovarska piskarala glume informiranost, pa se netko samo nadovezao, naravno da se ne ocekuje
  • Paggini
    40.1k
    Papaštrumf i ja preuzimamo klupu.deda

OPET HNL IMENA PA DOKAD VISE UPRAVA ODLAZI
  • NB86
    16k
    Ja sam cuo da je sanjin bog i batina u klubu tako da on preuzima klupu
  • quizzy86
    168
    očito je on trebao bit maknut nakon Sparte, ali nažalost je zadržan..
  • Jurki
    16.1k
    Papaštrumf i ja preuzimamo klupudeda

U tom slucaju zelimo da igraci pisaju krv i povracaju majcino mlijeko nakon svakog treninga.
    Nema vise labavo i zajebancije.
  • Brusa
    2.4k
    istina. Ne samo ako dođe Sopa(ako on dođe će pokazati da su stvari koje si nabrojao na dosta niskom nivou), već izbor novog trenera općenito će pokazati gdje stoje sa tim stvarima. Nadam se najboljem
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Čak mi je zabavno čitati o Sopiću/Krznaru/Jovićeviću/Tomiću jer ne bih ih sve zajedno uzeo u jedan mega Transformers stručni stožer. Onda sam radije za Iliju...
  • Babangida
    58
    a Sparta je bila 3,4 tekma ako se ne varam, ipak prerano čak i za nas nestrpljive forumaše :)
  • San Lorenzo
    18.8k
    Papaštrumf i ja preuzimamo klupudeda

Jakire ostani!
  • Noel
    9k

Odal si se @deda ako preuzimate znači da je klupa upražnjena...
  • Izet Hajrović
    4.4k
    da, nakon 3 utakmice isplatiti još jednu otpremninu od oko 1 mil. nakon što smo se 2 tjedna prije obvezali na isplatu otpremnine Biščanu u situaciji kada nemamo za biber, što je i zadržalo Jakira na klupi u nekoliko kasnijih navrata.
  • Big Daddy
    1.4k
    Nisam za stranog trenera jer sam misljenja da je komunikacija jako bitna., isko znam da svi pricaju engleski i sl., ali ne moze ti nitko nekaj detaljno objasniti i sasuti sve po spisku kao na hrvatskom u hrvatskom klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.