• Jurki
    12.4k
    Zakaj puno ljudi smatra da bumo opet uzeli nekog hnl analfabeta?
    Decki zaboravljate da vise nema u klubu Perasice koja je funkcionirala na daljinski po dekretu smrada iz susjedne drzave.
    Zbog cega takvo razmisljanje?
    Koji signali su odaslani da bumo dopeljali Sopica, Šafarica ili neku trecu neznalicu?
    Trenera ima kaj pljeve.. treba ga naci i platiti..
  • Mihaljević
    10.2k
    Kolko ima dobrih trenera slobodnih a mi zagrizli samo za ove naše...
  • Zvonkec
    64
    pa ovaj iz olimpije je izmislio nogomet za njega da ne pričamo o keku
  • wolfgang14
    1.6k
    Nema smisla dovoditi sopića, pa on je isti rang kao jakirović. Ili nek se isprse za nekog znalca ili nek sve ide u k.

Vjerujem da Marić to nebi učinio
  • Babangida
    43
    hvala, makar imam osjećaj da samo blefira i glumi ekskluzivnost
  • kadsemasazatalasa
    12
    Prvo treba smijeniti Jakira.

Čudno da ga se nisu riješili danas. Nema se šta čekati da se nađe riješenje da bi se maklo Jakira.

Makni ga sad. Odmah.
  • Babangida
    43
    Jakir je trebao biti maknut nakon balkanija , sve ostalo je mučenje i nas i njega
  • Jurki
    12.4k
    a ko bi maknul Jakira nakon Balkanija?
    Ona babetina koja ne zna kaj je korner?
  • don
    6.8k
    ako kojim slučajem dođe Sopić, uprava će pokazati kakve ambicije ima odnosno njihove kapacitete i sposobnosti u nogometnom poslu.
  • ElDorado
    316
    S Kovačem se sigurno razgovara. To kaj ta tovarčina piše je samo prekenjavanje.
  • Noel
    6.9k

Teški krš od trenera. I znanjem nogometnim i taktičkim metodama i ponašanjem na terenu i izvan njega. Dobar za spašavanje Gorice i sličnih.
  • Babangida
    43
    slažem se, govorim čisto sa trenerske strane , nakon toga poraza su pale maske i stručne i moralne i vidjelo se da dugoročno nema kruha
  • tp1997
    573
    Tako sam i ja mislio, ali ako je istina da je privatno blizak s Kovačem, teško da bi se baš zaletavao s ovako kategoričkom tvrdnjom.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Što kažu naši insajderi? Je li bilo kontakta s Kovačem i kakva je situacija?
  • CUCAK
    194
    jel vi stvarno očekujete da dečki iz kluba trenutno pišu po forumima s kojim trenerima se pregovara ??? zona je čudo, ali to bi bilo ipak malo neozbiljno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.