• Sunja86
    1.2k
    Moje je dojam da se Zajec ,za malo što pita u klubu.
  • Bernard
    584
    a čuj to je tvoj dojam, čovjek je predsjednik kluba, valjda je njegova zadnja riječ amen i potpis.
  • blueboy
    140
    Moje je dojam da se Zajec ,za malo što pita u klub.Sunja86

Slucajan like.

Inace, kako si stekao takav dojam?
  • don
    7.1k
    vjerujem vrlo jednostavno.
  • Sunja86
    1.2k
    Jednostavno on meni djeluje totalno izgubljeno u svojim inetrvjuima za vrijeme od kada je u Dinamu, a i prije dolaska u Dinamo.

Po meni je on izabran za kandidata, od strane Dinamovog proljeća, radih tih nekih emocija kod navijača koje Zeko aposlutno opravdano izaziva, i išlo na kartu imena koje je drago svim navijačima,da se dobiju izboru u klubu,taj potez mi je logičan.

Ali se ja nadam kroz godinu,dvije doći netko drugi za predsjednika Dinama sa boljim CV-om za to mjesto i da je Zeko trenutno neko prijelazno rješenje.

To je jednostavno moj dojam i mišljenje, ne znači da sam u pravu.

Vrijeme će pokazati.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Evo famozni Riera kojeg sam danas spominjao pobjedio u derbiju kao i svaki put do sada u Sloveniji, došao na bod od drugog i 4 boda od prvog mjesta, a kvalificirao se s Celjem u Europu uz to. S Olimpijom je osvojio prvo mjesto nakon 5 godina posta i uz velike financijske probleme i to uvjerljivo uz osvojen kup, a u idućoj sezoni krenuo suvereno s desetak bodova prednosti u prvih 8-9 kola i uzima ga Bordeaux s kojim radi također jako dobar posao s obzirom na financijski kolaps osvojivši 12 mjesto na ljestvici iako je po svemu zaslužio Bordeaux i biti vise plasiran uzevši u obzir da su bili 4. Ekipa lige po kreiranim velikim prilikama, druga ekipa po pogođenom okviru gola, prva ekipa po posjedu lopte, druga ekipa po udarcima, prva ekipa po udarcima u okvir na utakmici. Sve provjerljivi podaci. Stilski odličan trener koji voli razvijati mlađe igrače, čija ekipa igra uvijek odličan i lijep nogomet i na kraju krajeva trener s odličnim rezultatima jer u jedinoj punoj sezoni je u Sloveniji uzeo prvenstvo, u drugoj krenuo suvereno i postavio temelje za osvojeno prvenstvo ostvarivši veliku razliku na prvenstvu, a kasnije i u nekada velikom Bordeauxu unatoč silnim problemima u klubu napravio sasvim solidan rezultat uz statistički gledano najofenzivniji nogomet lige. To sve pišem samo za ove koji pišu da čovjek nije dokazan ni u Sloveniji. Da nije dokazan sigurno bi gazda Celja mjenjao Krznara supacki unatoč osvojenim prvenstvu i dobrom startu nove sezone za skupljeg trenera Rieru. Dodajem još jednom čovjek je kum s Artetom, Španjolci drmaju nogometom, ima istu filozofiju kao i on, Guardiola, Alonso i ostali spanjolski treneri. Pročitao sam par njegovih intervjua, pratio ga već 3 godine otkad je na sceni i siguran sam da ie top trener i za razvoj naših mladih igraca i za razvoj momčadi i rezultata. A vi se smijte koliko ocete
  • Omake
    3.4k
    Koji Getsemanski vrt od zadnjih 24 sata
  • OsamŠest
    3.5k

Prije par godina sam na SNetu predložio njega i bio ismijan.

Bara mu vodi karijeru, pa ne znam kako stoje stvari na toj relaciji sada..
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Prije par godina sam na SNetu predložio njega i bio ismijan.

Bara mu vodi karijeru, pa ne znam kako stoje stvari na toj relaciji sada..
    OsamŠest

Također sam ismijan danas i ljudi pišu kako će nas vodit trener koji je 6. u Sloveniji, uopće ne gledajući zašto je bio 6 do prije par minuta i gledajući da su ihrali Europu koja im je bila cilj koji su na kraju i ostvarili. ljudima je bitno samo da je neko poznato ime, a karakteristike i nogometni pogled trenera je nebitan. 95 posto foruma ovdje bi dovelo Niku Kovača samo zbog imena, a da ih pitaš sto mu je goavna specifikacija, sto on to ima drukčije od drugih rekli bi disciplina. Eto majke ti, ostale trenere boli briga za disciplinu
  • Nino Bule
    14.5k
    Dosta je učenja na dinamu, dovest trenera koji je igrao europu i nije se sramotio tamo
  • veselko tenžera
    2.6k
    ovo mi zvuči 2 nijanse lošije od onoga što je Jakirović napravio sa Zrinjskim i Rijekom :smile:
  • Omake
    3.4k
    Nadam se treneru koji ima mnogo iskustva uspješnog igranja protiv momčadi prvog i drugog pota. I trener koji zna i želi ima ti momčad koja razdire protivnike u domaćoj ligi poput očajno gladne zvijeri.
  • Miro Vugrinec
    5.5k
    Miro Vugrinec ovo mi zvuči 2 nijanse lošije od onoga što je Jakirović napravio sa Zrinjskim i Rijekom :smile:veselko tenžera

S dva različita kluba u istoj ligi biti dominantan i suveren je stvarno čudo , a to je riera napravio, kao sto je i jakir imao odlične rezultate, ali imao je i jednu lošiju epizodu u Mariboru gdje je smjenjen. S druge strane stil nogometa Jakira i Riere nije ni blizu za usporedbu, jedan igra ofenzivan nogomet s milijun kombinacija, drugi igra tranzicijski nogomet, jedan u derbijima ide na gol vise i pobjeđuje, drugi igra na siguricu. Apsolutno promašen komentar, Al sjetit ćete se za dvije tri godine mojih rijeci sto se tiče Riere. Taj čovjek je predodređen za velike stvari u trenerskom poslu i Španjolci su trenutno daleko najbokji treneri na svijetu, Guardiola, Arteta, Alonso, De la Fuente, sve redom prijatelji i bivši suigrači od istog tog Riere(može se i na instagramu provjeriti)
  • maksimirski istok
    247
    sve što si napisao stoji i ima smisla, ali sumnjam da je u užem krugu izbora kod naših
  • jakov1
    250
    djeluje totalno izgubljeno u svojim inetrvjuimaSunja86

Oduvijek je takav, ali takav je bio lider svlacionice, uvodio red itd. Isto tako kao uspjesan trener i sportski direktor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.