• Str1nger Bell
    1.4k
    Uz gore sve navede kikseve i ispadanja, te sramocenja prvo u trecerazrednom nogometnom natjecanju pa onda i jucer u prvorazrednom meni je najgore od svega sto on dozvoljava ovakav pristup igrača.

Nepojmljivo mi je da bi se nekim prijašnjim trenerima (N.B) Petkovic šetao i promatrao igru kao što to radi ove sezone, da Baturina lagano trčkara kod još aktivnog rezultata na 30m od svoga gola.

A najveci poraz je Kulenovicevo trčanje prema Kaneu i žicanja za dres. Na taj način pokazujes da nemas nikakvo poštovanje prema suigračima, treneru i navijačima.
    Zajebi te kvartovske priče.

I da Jakirovic je kriv za sve navedeno jer i cijela svlačionica zna da nije kapacitet za Dinamo.
  • Marley
    1.9k

Kulenovic je zicao dres??? Daj nemoj zezat? Zar nije to bio Misic?
  • Str1nger Bell
    1.4k

Meni se učinilo da je Kulenovic potrčao odma do Kanea, iste sekunde kako je sudac svirao kraj.

Ako je bio netko drugi duboke isprike Kulenovicu.
  • Orc123
    8.5k
    Je bio je Kule ....nazalost
  • ruicosta
    168
    Mišić je već dogovorio dres kada je Kule pritrčao i priupitao nešto Kane-a. Ne vjerujem da je tražio broj od dobrog Puf-a blizu stadiona.
  • MarK
    672
    Šteta što Jakir nije izveo kravatu Kompanyu dok ovi kleče za dresove, evo nas preko noći u vremena kad smo bili kanta za napucavanje
  • Jaro
    7.7k
    Posušje vec drugu sezonu overachiva tak da neka njega dalje samo...
  • Noel
    6.9k
    SERGEJ JAKIROVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA! to je ono što svi želimo pročitat ovdje! Isprike ak sam koga digo malo mora zajebancije.
  • Crle
    544
    Ono kada je došao Kompanyu i žalio se zbog trpanja je najveća sramota.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Imam osjećaj da će ostat i da će nas onda Arsenal nabit 11-1.
  • Marley
    1.9k
    Daj nemojte me zezat da je Sandro Kulenovic zicao naseg krvnika dres.
    Koje dodatno razocaranje :sad:

A i ja izgleda zivim u nekom ruzicastom oblaku, osjecam se totalno naivno sad. Malo ih previse uzdizem svih skupa, ocito.

Dobro da nije i Nevistic trazio dres, da ga doma podsjeca na nocnu moru.
  • Jaro
    7.7k
    Kule je dotrcao pa mu je Kane objasnio da je Misic bio brzi...
  • gio
    146
    ↪Marley
    bio je to Mišic
    Kujtim Shalla

prvo Misic pa odmah Kule vidi se na 22:38
  • Bernard
    581
    i ja radim istu grešku ponekad ali moramo shvatiti da je to njima posao a nama emocija i tako će biti uvijek..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.