• Mladi Starac
    280
    upravo tako.
    izgradili smo ime i reputaciju i došli taman do nivoa da su svi imali respekt prema nama...
    i onda je to sinoć ovak završilo...
    strašno.

nije problem izgubiti, ali ovakvu igru prezentirat na otvaranju natjecanja...
    nebitno tko je bio s druge strane...
  • modri7
    227
    senatori stoje iza njega? Petković koji u ozbiljnoj ligi ne može igrati? Ademi koji je jednom nogom u penziji? Ristovski koji urla na novopridošle igrače? Tih senatora se treba kotarisati što prije da klub prodiše. O treneru da ne govorim. Još sam poslije utakmice s Rijekom govorio da situacija nije bajna. Ako ne možeš nadigrati ovakvu konkurenciju u HNL-u onda nešto ne štima. Pa nama je Šibenik mrtvace stvarao.
  • miro
    6.5k
    Pa ljudi moji mi nebi neke ribare nabili 9:2. Ovo je epska sramota.Crni86

Upravo tako, nema ekipe u Republici Hrvatskoj do 4.ranga natjecanja kojoj bi mi dali 9 golova
    Tako ja gledam na ovo jučer, plus 6 faula u 90 minuta utakmice u kojoj si primio 9 golova, nemamo dalje šta raspravljat
  • Dr Hofmann
    2.9k
    U tome i je problem, Jakirović ima bolest zvanu Dalićitis. Ona se očituje u prevelikom vezanju za određene osobe i onda nije u stanju realno procijeniti njihove trenutne mogućnosti.
  • NKDZ86
    4.2k
    Ljudi u upravi na čelu s cijenjenin predsjednikom trebaju odmah prestat glumit gospodštinu par exelance i bit mlaki, nema labavo!

Trener je trebao biti bivši nakon kosova prvom prilikom. Također kao i svi suradnici V. Peras , nema opravdanja i prilika, pokazali su se.
    Kaj čekate petu kolonu u klubu pa da onda skužite dok bude kasno?
    Vi vjerujete lopovima i lažovima?

Dajte dosta više sa cili mili ponašanjem. To nas je dovelo do pišanja po nama gdje god dođemo. Mi ćemo njima juhicu i još evo vam tribina cijela, uzivajte, jer mi smo ipak gospoda ne.
  • Jurki
    17.3k
    slazem se s tvojim upisom.. ali ova uprava nije bila na celu kluba kad se desil Balkani.
    Kuzim i da je bilo glupo nakon 2 tjedna nakon promjene vlasti promijeniti trenera (paok).
    Ali danas vise nema nikakvog opravdanja da Jakir vodi sutrasnji trening.
    On danas mora biti bivsi i Amen.
  • Droljo
    16.4k
    Valjda rade u tišini kao i do sad. Budu izašli sa priopćenjem kad se izdogovaraju i bok. Nisu slijepi...
  • cibona
    5.3k
    Jakir je jučer ispunio glavni zadatak, oplemenio je senatore obilnom minutažom. Tako je najgori igrač na terenu Ristovski odigrao svih 90 minuta, skupa sa Petkovićem. A kao šećer na kraju uveo je neizostavnog člana senatora, igrača koji već godinu dana ne zna što znači riječ obrana, igrača koji igra sve osim svoje prirodne pozicije - Arijana Ademija. Međutim, Ademi je svojim zaslugama u prošlosti zaslužio dobiti par minuta, ipak je našeg trenera spasio od otkaza najmanje 2 puta.
  • mrgud
    445
    Budi Jakira žena ujutro...
    -Ajde Sergej 10 je ...
    -Jel opet Kane?
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Jakirov Dinamo protiv Bayerna colorized...

• Mali Zeus
    17.2k
    ipak je našeg trenera spasio od otkaza najmanje 2 puta.cibona

Kad se to dogodilo?
  • don
    13.2k
    -Ajde Sergej 10 je ...
    -Jel opet Kane?
    mrgud

od kud vam želudac?
  • cibona
    5.3k
    Pa njegovi sastanci sa tajnicom nakon blamaže protiv Balkanija i debakla protiv Lomomotive.
  • javolimtebejako
    2.4k
    -Ajde Sergej 10 je ...
    -Jel opet Kane?
    mrgud

ima razlike izmedu kvalitetnog sprdanja samih sebe i ovih jeftinih generickih fora koje se ocekuju na tovarskim portalima i u fejs komentarima
  • Progressive overload
    230
    Ajd da je bar originalno, ovako je kao rezultat od sinoć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.