• Boycie
    1.4k
    Nije nikakav kaos. Za sada 20-30min cekanja. Vise ljudi pregledava, svako je za nesto da ide brze... Ovakvim komentarima bute napravili kaos.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Dobio voucher i narukvicu za cca 20 minuta. Izgledalo je grdo, ali ide to..
  • Droljo
    8.6k
    Dajte koju fotku da vidimo malo kak to sve zgleda. Trg, hotel, stadion.. nebitno
  • Mikato01
    20
    Grđe mi zgledaju ove autoceste po putu, bilo oko 5 popodne veselo.
  • pjetlić
    19
    Sad nema guzve, 5min cekanje cca.
  • Niko1986
    176
    Jel ima negdje točna brojka karata koje je klub podijelio? Ogroman je broj ljudi s kartom za gostujući sektor, a da inače ne idu na tekme. Kada ih pitamo kak ste došli do karte, odgovor je “Dobili smo”. Redom sve “obični navijači”, koji su došli sa ženom i djecom. Svaka čast svima na svemu, ali mislim da je bezobrazno od kluba podijeliti toliki broj, a puno zainteresiranih je ostalo bez karte. Ja na sreću imam godišnju pa ću danas biti na stadionu, ali se već za Salzburg i Bratislavu bojim. Vrhunac su mi dva stranca koji su došli s Bayernovim kapama. Kako su oni došli do karte za gostujući sektor?

Ps: Zanima me koliko ću ovih koji su dobili karte vidjeti u subotu u Koprivnici ili na nekoj domaćoj utakmici.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ja na sreću imam godišnju pa ću danas biti na stadionu, ali se već za Salzburg i Bratislavu bojim.Niko1986

Salzburg i Bratislava obavezno trebaju preko karatane.
  • Cobra19
    0
    Pozz ekipa,
    Imam kartu viska, sektor 348(odmah da gostujućeg dijela), ako treba nekom
  • ZrnTSCHeZ
    275

Zanima me koliko ću ovih koji su dobili karte vidjeti u subotu u Koprivnici ili na nekoj domaćoj utakmici.

U KC budemo mi koji smo do sada bili na svakoj tekmi, a za Minken smo zbog ovakvih i inih drugih razloga izvisili pa "plačemo" doma

Poseban pozdrav svima "s kartom viška" par sati pred tekmu
  • Dubbbrava
    640
    Evo sad pričam s frendom i isto mi veli da je s nekim našima koji nisu godišnjaci ali da imaju karte za gostujući sektor.
    A mi tu pričamo kako je padao server i mučimo se :rofl:
  • rioda
    5.1k
    Da se ne lažemo, hrpa ljudi je svoje godišnje dala nekome tko nema godišnju. A na tu cifru karata, naravno da se nađe onih koji će preprodati po višoj cijeni da zarade ili ne mogu ići pa prodaju dalje
  • Paggini
    24.1k
    Jel ima negdje točna brojka karata koje je klub podijelio?Niko1986

900

I nisu podijeljene, plaćene su kao i svaka karta
  • Dinamo iznad svih
    39
    Momci uz malo nagovaranja lagano možete uci na gostojuci sektor, mi smo imali karte za Bayernov sektor, sada smo na gostojucem hehe
  • Purgeri
    860
    Ako je neko pet gostujućim i trebaju mu 2 karte nek mi se hitno javi
  • ShanKu
    939
    Da oživim staru temu, na redu je Koprivnica :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.