• don
    22.6k
    šta vam je ljudi, izvlačite rečenice iz konteksta i stvarate nekakvu dramu di je nema.. nikakvih drama nema u klubu i sigurno se poštuju svi međusobno.
  • Crni86
    25.1k
    ne bi se sa ovime slozio, mislim da svlacionica stoji iza jakira 120%. Profa jednostavno ima vise “prijateljski” odnos sa deckima nego cacic i to je to.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Crni86 Ne znam je li to samo moja nervoza, ali mi se nimalo ne sviđa taj moment da Petković izravno proturiječi Jakiru. — tp1997

Tvoja nervoza.
  • Mihaljević
    15.2k
    Meni je već par sezona želja vidjeti Niku Kovača na klupi Dinama, ne bi se učio na Dinamu, ima lijepu karijeru iza sebe, zna dosta stranih jezika, a i kad bi igrali loše barem znam da će ih ubit na treningu od rada.
  • Droljo
    32.4k
    Profa jednostavno ima vise “prijateljski” odnos sa deckima — Crni86

Mrzim prijateljski odnos! Kakve su to gluposti? Da ljudi koji zarađuju od pola milje do milju eura godišnje imaju pravo glasa oko izbora trenera i slično? I onda spljugaju valjda jedinu koju ne smiju od tovara doma (nikad raspadnutijih). Ne ne i ne
  • Mali Zeus
    22.2k
    Na temelju čega zaključak uopće da ima prijateljski odnos s igračima?
  • Crni86
    25.1k
    slazem se. Poanta je da ti imas dobar odnos s igracima zato jer te cijene kao trenera i strucnjaka, a ne zato jer si im dobar frend.
  • Logistika
    1.6k
    Znaju talijani kako se odnos gradi. Kupis 30 mobitela za ekipu u trenutku kad presidente ne zna Ðe goni. Capo ! :)
  • OsamŠest
    8.4k
    Prijateljski odnos kao gospodin Dalić u reprezentaciji, pa da onda frenda nemreš izvadit.. Ne ide to baš tak :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k

već par sezona želja vidjeti Niku Kovača na klupi Dinam
    samo ne on...gdje god je bil, nije baš najbolje završilo niti pa je trajalo ne znam kak dugo
  • dd29
    1.1k

svugdje je bio 60-ak utakmica na više
    odličan u eintrachtu, u bayernu isto dobar, kaže transfermarkt da je s monacom osvajao 1.95 bodova po utakmici, što isto nije loše
  • Omake
    21.8k
    Dinamo i hrvatski suci elitne kategorije

DNNE4WD.png
  • Crni86
    25.1k
    posalji ovo Vejicu.
  • Omake
    21.8k
    nema njemu spasa
  • Sajla
    24.8k
    Fran Jović iz ZG, znači sudio nam je samo Rudeš i Lokomotivu, nije ni čudo da smo toliko bodova uzeli. ali Pajač im je meta jer je iz Zeline, ZG županija i zato je "naš", šteta što brojke govore suprotno pa im narativ pada u vodu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet