• bluemagic
    1.4k
    Skoro svi hrvatski treneri iz neke A klase za naše pojmove su hajdukovci i teško je očekivati da će bilo tko od njih doći.. — OsamŠest

Dosli bi oni na koljenima da ih se kontaktira i pruze pravi uvjeti + sansa trenirati ekipu u Ligi Prvaka
  • Eduardo
    31k
    Upravo naletio na YouTubeu pa da podijelim pošto se i ovdje često poteže isto pitanje sam u kontra smjeru... nije neki uzorak ispitanih, ali stara garda bez razmišljanja uz dinamo.

• Maksim Maksimirski
    7.2k
    Mnogi dinamovi navijači su nažalost opterećeni Hajdukom i imaju opasne komplekse od tog kluba. Dokaz tome je da bi smijenili trenera jer je nakon punih 6 mjeseci izgubio jednu utakmicu a neoprostivo je jer se to dogodilo baš protiv Hajduka. Da se to dogodilo protiv Rijeke, Osijeka ili Varaždina nitko ne bi uopće pričao o smjeni, smijali bi se takvim suludim idejama. Međutim pošto se izgubilo od Hajduka i na terenu i na tribinama butthurt je toliki da se traži krivac i da se zahtijeva njegova glava.

Da ga se stvarno ukloni jer je nakon pola godine izgubio utakmicu a imao je nesreću da se to dogodilo baš protiv Hajduka, to bi bio potez kojeg ni hiroviti ZM u nekakvom svom ludilu ne bi učinio. Taj potez bi također pokazao koliko smo opterećeni hajdukom i koliko nam se cijela sezona vrti samo oko 4 utakmice sa tim klubom.
  • marcio amoroso
    54.4k

Ti si vjerojatno zadovoljan sa njegovim scoreom protiv Hajduka? 2 gola u 5 utakmica i 0 golova u dvije domaće tekme protiv njih ti je vjerojatno čist ok.
  • OsamŠest
    8.4k
    bjelica nakon Dinama je u slobodnom padu. — Jaro

Zato sam napomenuo - "u okruženju kakav je Dinamo". Ali generalno se ne slažem da je u padu..

U Osijeku al pari s Dinamom jako dugo, neka prekretnica je "krađa" Bočkaja u zimskom prijelaznom roku. Trabzonspor i Turska su cirkus sami po sebi, jebiga.. U Unionu su stvari krenule nizbrdo nakon one pizdarije sa Saneom protiv Bayerna..

Dosli bi oni na koljenima da ih se kontaktira i pruze pravi uvijeti + sansa trenirati ekipu u Ligi Prvaka — Petar86

Za mene osobno je Tudor najbolji hrvatski trener. Nekako ne vjerujem da bi pristao doći, a isto tako mislim i za Jurića ili I. Leku..
  • kajsitilud
    1.7k
    nakon punih 6 mjeseci izgubio jednu utakmicu — Maksim Maksimirski

Od kojih se 3 mjeseca uopce nije igralo ak se uzme u obzir ova reprezentativna pauza, al da ak napises 6 mjeseci zvuci puno bolje. Mogo si napisat pola godine. To jos duze zvuci pa da znas za iduci put.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ti si vjerojatno zadovoljan sa njegovim scoreom protiv Hajduka? 2 gola u 5 utakmica i 0 golova u dvije domaće tekme protiv njih ti je vjerojatno čist ok. — marcio amoroso

Imamo skor 2-1-2 ako se dobro sjećam. Onako, moglo bi bolje ali nije to ništa dramatično.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Imamo skor 2-1-2 ako se dobro sjećam. Onako, moglo bi bolje ali nije to ništa dramatično. — Maksim Maksimirski

To sam si i mislio. Tako misli i Jakir. Zato što nije svjestan na kojoj klupi sjedi.
  • Captain America
    20.4k
    Mnogi dinamovi navijači su nažalost opterećeni Hajdukom i imaju opasne komplekse od tog kluba. Dokaz tome je da bi smijenili trenera jer je nakon punih 6 mjeseci izgubio jednu utakmicu a neoprostivo je jer se to dogodilo baš protiv Hajduka. Da se to dogodilo protiv Rijeke, Osijeka ili Varaždina nitko ne bi uopće pričao o smjeni, smijali bi se takvim suludim idejama. Međutim pošto se izgubilo od Hajduka i na terenu i na tribinama butthurt je toliki da se traži krivac i da se zahtijeva njegova glava. — Maksim Maksimirski

Onu temu "Nismo isti" bi trebalo preimenovati u "Triput smo gori, samo nismo imali prilike to pokazati". Sinoć i jutros mi je djelovalo kao da sam ušao na tovarski snet nakon još jednog ispadanja u eurokvalifikacijama, a ne na Zonu Dinamo.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Od kojih se 3 uopce nije igralo ak se uzme u obzir ova reprezentativna pauza, al da ak napises 6 mjeseci zvuci puno bolje. Mogo si napisat pola godine. To jos duze zvuci pa da znas za iduci put. — kajsitilud

Da, istina. Umjesto 6 mjeseci bez poraza sam mogao napisati 21 utakmica bez poraza. Isprike.
  • Crle
    1.4k
    Nije uopće problem u zadnjoj utakmici nego da smo bili loši protiv Osijeka, Rijeke i Hajduka. Kao i dobar dio utakmice protiv Quarabaga doma. Jednostavno nema nekog napredka već dugo. Igra nam je dobra protiv Istre i Šibenika što nije dovoljno za Dinamo.

Da ne spominjemo da uopće nemamo neku prepoznatljivu igru nego ovisimo o tome da koji će igrač imati svoj dan. To nije dobro ni za mlade igrače koje trebamo uvoditi u momčad.
  • OsamŠest
    8.4k

Tako je. Nitko ne osporava trofeje, koji su dobrim djelom uvjetovani i kritičnom konkurencijom, već igru koja nije na razini Dinama i ne postoji apsolutno nikakav napredak u njoj. Premalo nudimo u odnosu na kvalitetu kakvu posjedujemo. Dugoročno je to jako loša stvar..
  • bluemagic
    1.4k
    Za mene osobno je Tudor najbolji hrvatski trener. Nekako ne vjerujem da bi pristao doći, a isto tako mislim i za Jurića ili I. Leku.. — OsamŠest

Tudor tesko, da, ali to vise jer ipak trenutno moze trenirati ili je trenirao klubove poput Lazia, Marseillea, Galatasaraya

Juric vec vjerujem da bi dosao bez ikakvih problema u Dinamo, a za Leku ne znam sto bih mislio nakon cirkusa u Hajduku

Svi su oni profesionalci i karijeristi, nema tu prevelike ljubavi prema Hajduku da bi zbog tog odbili Dinamo, po mom misljenju.
  • Eduardo
    31k
    s obzirom na sve što se početkom sezone i uoči samog derbija izdogađalo u taborima oba kluba ljudi su onako navijački nerealni i subjektivni poletjeli u neke sfere gdje se očekivalo rezultatsko gaženje i demoliranje Hajduka, a i ono po pitanju terenske dominacije. Kad se dogodilo sasvim suprotno imamo to što imamo - razočaranje, bijes, ljutnju i odlazak u drugu krajnost u kojoj više baš ništa ne valja.
  • Daliban
    4.1k
    Kada god Jakir ode, trenutno stojim pri tome da želim Šafarića. Varaždin mi igra uvjerljivo najbolji nogomet u ligi.

Bjelica nakon Dinama u slobodnom padu i precijenjen, Terzić i slična imena nerealni pa ih nema potrebe ni spominjati. Treća opcija je neki perspektivni no-name stranac, ali ne vjerujem našem sportskom sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet