S obzirom da se bliži nova skupština kluba, da li se radi na novom statutu odnosno kad se planira izmjena postojećeg? Pretpostavljam da će se na ovoj skupštini konačno izabrati i NO. — The Undertaker
Uvod teme kaže da su u ovoj temi samo pitanja klubu i odgovori istog, ja kao debil svima brišem upise ovdje i upozoravam, a ti i dalje ignoriraš. — marcio amoroso
S obzirom da se bliži nova skupština kluba, da li se radi na novom statutu odnosno kad se planira izmjena postojećeg? Pretpostavljam da će se na ovoj skupštini konačno izabrati i NO. — The Undertaker
Da li po ulaznice za Bayern u ovaj hotel svatko mora doći osobno ili netko može (sa vaucherima) preuzeti karte i narukvice za više osoba?
Što ako netko ne može doći (ili zakasni) u hotel do 19h? — The Undertaker
Za novi statut mislim da treba kvalitetna rasprava, nije to neki pravilnik ili slično. Dapače, razgovaralo se s par klubova kako oni to rade, skupljaju se iskustva. Osobno sam tu temu otvorio s Barcelonom na marginama skupa u Munchenu, razgovarali su neki s Rapidom. Ali što god se predloži, nemoj zaboraviti da bilo kakav prijedlog treba 40 ruku da prođe, a time većina glasa za svoj kraj u tom tijelu. — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.