• Dubbbrava
    838
    Čudno mi je da na dan utakmice na Telegramu nema nikakvih objava na službenom kanalu Boysa
  • dzg717
    1.2k
    Zasto bi svaki put bilo?
  • NB86
    16.8k
    Jel itko prati ove prognoze o kiši u europi ovaj tjedan, vidim da se u austriji prica o vojsci koja je spremna za reakciju, nadam se da nece bit u utorak sranja
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Steta sto nema nekakvih organiziranih aftera nakon tekmi u nekom bircu ili nesto da budu nase pjesme i zezancijadzg717

Kafić Storm na samom raskrižju Maksimirske bude dobar after uviijek.
  • Dr Hofmann
    3k
    Na ovakve dane mrzim sebe što ne mogu bit u Zagrebu radi jebenog posla i pitam se da li je sve to skupa toga vrijedno, a inače živim dosta blizu stadiona i nekako sam sve tekme doživljavao kao nešto tu doma, blizu. Svi moji danas idu na tekmu, ide ih dosta u Minken i sad mi je muka, ali doći će i moje vrijeme, još malo i nazad doma, ako Bog da uloviti će se Šibenik na početku jedanaestog. Ajmo Plavi večeras, zgazite ove govnare pravedničke, na terenu i na tribinama
  • modri7
    232
    je li i ovo večeras tempiranje forme ili su emocialni/fizički prazni poslije reprezentativne pauze? Neću ni da razmišljam o tome što nas čeka protiv Bayerna. Toplo/hladno od prošle sezone se nastavlja, samo što su nam konkurenti u još većoj banani i Qarabag nam je zamazao oči.
  • Davieboy86
    524
    Sramotna igra i zalaganje! Fuj! Fuj! Fuj!
  • Kujtim Shalla
    5k
    Neka su nas spustili na zemlju. Zasluzeno. A svi oni koji su svrsavali na Petkovica i skacu na svaku dozu kritike. Kako nam je donjeo titulu. On ne postoji na terenu od pravog Kola. Najgori na terenu ubjedljivo. A i Baturina danas nista. A jesmo mislili da smo vec prvaci. Danas razocarali najiskusniji. steta one dvije mrtve roga . Neznam , oni su odigrali borbeno Kao uvijek. Mi vec drugu za redom bas losi
  • Davieboy86
    524
    Petkovic i Baturina smijesni danas!
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ja sam 100% siguran sad da Marić NAMJERNO nije doveo treceg napadaca da Jakir ne može igrati 3 5 2 svaku utakmicu...
  • Zvonkec
    252
    Braćo draga očekujte sezonu sličnu ili nedobog i goru od prošle sezone tu se je pisalo o 30 razlike, ali mi nemožemo dobit skršenu rijeku i hajduk pred stečajem a 1 bod osjek smo jedva dobili, jedini igramo europu bit će problema opet
  • Chempers
    680
    Sramotno, al sad se dobro vidi limitiranost ove ekipe. Kad uđeš u LP i ne kupiš ni dva poštena pojačanja nemaš što ni tražiti tamo. Sve skupa nas je zavaralo nakon što je Qarabag promašio 20 šansi na Maksimiru.

Da ne pričamo o treneru, za neke je on postao Guardiola nakon te titule prošle sezone.
  • Dr Hofmann
    3k
    Evo da opet sam sebe poserem jer sam prošle sezone kenjao po Jakiroviću, pa sam nakon utakmica protiv jebene Istre i Šibenika mislio da će bit bolje i da ćemo protutnjati kroz HNL i onda sam mu se ,, ispričao", jer jednostavno si ne mogu pomoći pošto sam obični navijač tog jebenog Dinama i nadao sam se da je prošla sezona bila specifična. Baš smo odigrali za kurac, i danas i protiv Rijeke. Toliko sam razočaran igrom, pristupom i svime da mi je baš loše. Ali polako ljudi, ima još bitaka, rat je još jako daleko od kraja, znam da zvuči ko neki loš i jeftini marketing, ali stvarno je tek ustvari počelo, ima još pun kurac svega do kraja. Ustvari više ni sam ne znam ništa, jebi ga, ovo nam nije trebalo
  • M94
    1.7k
    Bit ce to dobro, al da nije valjalo nije.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Naši najveći problemi za predstojeću sezonu su što trener ima previše dalićevštine u sebi, pa forsira igrače koji su izgubili doticaj sa ozbiljnim nogometom, te što će Marić i Zajec imati povjerenje u takvog trenera puno duže nego što budu smjeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.