• don
    13.3k
    vjerovatno će opet bit index, 24 sata itd ali vidim sigurno ima na hajduk digital tv ako vam se skida to smeće
  • Crni86
    11.2k
    ma to mi ne pasa na pmet skidat, mislio ako ce bit opet negdje na nekom portalu da se pogleda drugi dio.

Ugl fala ti
  • javolimtebejako
    2.5k
    svi smo upoznati s tom rečenicom. bavimo se mi samim sobom, al smijemo se bome i narugat u ovakvim situacijama. nije sve tak crno i bijelo, a tema je hnl
  • NB86
    16.8k
    Koja besmislena pressica, ovaj bilic izgubljen u vremenu i prostoru
  • sebenico
    1.2k
    Koji je klaun ovaj bilić, floskula na floskulu, nesiguran u glasu, govor tijela plašljiv, ajme...
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Ukratko dobro je sve, ništa ne dirati. Za nas super.
  • Derby
    424
    E sad, Udruga NH je u 2023. Prihodovala 1.822.039 eura (954.456 članstva, 867.473 od donacija)... Od čega je na račun HNK Hajduk š.d.d. sjelo točno... Nula. Toliko o tome koliko članstvom pomažeš klubu.JMastermind

Što se radi s tim novcima? NH pomalo otkuplljuje dionice od Tommyija?
  • KristijanHR
    104
    hoce mojmira napravit kakvu reportazu?
  • Peškaman
    7.1k
    Točno mi je žao Bilića,poslan da gasi požar nit' kriv nit' dužan.
  • badjibadara
    5k
    Ali kako je hrabro uteka na kraju.... eae
  • reziser
    7.5k
    što je odgovorio? Ništa...mucanje..drhtav glas...i politički odgovori da ništa ne kaže
  • NitkoBitan
    27.1k
    Pitanja brojnih "novinara"... Gabelica, Mirte Surjak i Bernarda Jurisica.

Kaj je ovo Sjeverna Koreja ili u ovoj drzavi nema 10 postenih novinara koji ce postavit prava pitanja. Ajde jos i onaj Gabelic postavio nekoliko dobrih iako su imali ogranicenja za po jedno pitanje po novinaru.
  • JMastermind
    727
    od svega i svakoga.

Grad ima 65,92%, Udruga NH ima 30,60%, a ostali dioničari 3,48%. S tim da ti "ostali" nitko pojedinačno nema više od 1%. Zadnja kupnja im je bilo 0,10% od Brodosplita, prije tog nešto od Keruma i konstrukt inžinjeringa, oboje iz stečajne mase.

S tim da imaju preko 4 milijuna zadržane dobiti iz prethodnih godina. Pretpostavljam da čuvaju za dionice.
  • Crni86
    11.2k
    Bilic se naljutio na gabelica i reko da je on izvor njegovih problema :lol:

Sve u svemu jako los performans koji nije nikoga uvjerio da je Kale lagao. Cak bi rekao da je vise podupro njegovu pricu. Bilic izgleda totalno izgubljeno.

A laze i bilic jer prica da je kalinic znao za budzet i da si je sam kriv. Sjetite se price na pocetku kada je Bilic najavio povecanje budzeta i da se ide all attack na pojacanja. Zao mi je samo sta nitko nje priupitao ono da nemaju za place za 2 mjeseca. Cirkus kolorado
  • rioda
    8.7k
    Puno novinara pa su ograničili na jedno pitanje po novinaru, na kraju postavljeno 3-4 pitanja i to jedno od Mirte Šurjak.

Druga stvar, kaže Bilić, novi sportski direktor nema pravo odlučivanja oko trenera. A da ne govorim da se izmotavao na svako od ovih par pitanja, prvo je mucao pet sekundi dok u glavi nije sastavio političku rečenicu kojom neće dati nikakav konkretan odgovor.

Čudno da nije bilo govora o financijama i da nemaju za više od dva miseca plaća.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.