Nema puno napadača koji si SAMI stvore toliko prilika! Realizacija će doći, a onda će trpati k’o lud — Big Daddy
Koju si je to šansu on sam stvorio? Sve su mu drugi stvorili, a on je uglavnom gađao mrežu iza gola. Ulazi u šanse to mu se mora priznati, ali koji put bi trebao i pogledati gdje mu stoji koji suigrač. A to da će trpati ko lud...apsolutno sumnjam u to. — Mr Anderson
Koju si je to šansu on sam stvorio? Sve su mu drugi stvorili, a on je uglavnom gađao mrežu iza gola. Ulazi u šanse to mu se mora priznati, ali koji put bi trebao i pogledati gdje mu stoji koji suigrač. A to da će trpati ko lud...apsolutno sumnjam u to.
— Mr Anderson
Ono kad je prečku pogodio. — Mali Zeus
Pa nije si to sam stvorio, dobio je odličnu loptu od Sose i samo je trebao završiti akciju, a on je krenuo komplicirati. Inače puca iz prve bez razmišljanja, a tu situaciju kad je baš trebao tako on je krenuo komplicirati. — Mr Anderson
Imamo i jednog koji tvrdi da se niš puno nije promijenilo. U smislu kaj se uzbuđujete sve je to isto, a nije: Al dobro kad vidim od kog dolazi sve je jasno jer čovjek samo traži reakciju. Neki ljudi pišu samo da dignu prašinu malo i ciljano tako pišu, a ne nužno svoje mišljenje. — Mali Zeus
Što se tiče izbora igrača ovo sad što je malo promiješao sastav siguran sam da mu nije opcija za budućnost već samo razlog što miljenici nisu trenutno spremni. Premda mislim da će formacija ostati, da je SP za dva mjeseca u prvoj postavi bi se našao Perija, Pašalić, Budimir, a prva zamjena Vlašić, Majer eventualno Petko. Zaboravite na Matanovića, Sučiće i Baturinu. To je jednostavno takav tip. Nema tu pomoći. — MarK
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.