Znaci nikakva forma, ali u medijima je napisano da je on odigrao odlično protiv Portugala i Dalinjo ga odmah gura u vatru populistički — Miro Vugrinec
Sučić je sasvim dobro odradio minutažu u Lisabonu i ja koji smatram da je Dalić populist kažem da to njegovo igranje danas u prvom nije imalo veze sa populizmom. — don
Pogledaj kako Ronaldo s 40 godina utrčava na mogući odbijanac kod gola i pogledaj kako ga Baturina prati. — veselko tenžera
Protiv Qarabaga igrao zadnjih 20 minuta prve utakmice, u drugoj i ostatku prve se nije pojavio. Protiv Osijeka ništa, protiv Rijeke asist i ostavljanje svog igrača tko zna kome i ovaj zabija za 1-1. — veselko tenžera
takoder nije kriv za gol kao sto tvrdiš jer Hodza je protiv nas igrao desnu osmicu u paru s Jankovicem — Miro Vugrinec
pusti pametovanje, pogledaj situaciju. Kad kuća gori, a ti si pored sa crijevom u ruci kroz koje šiklja voda, što napraviš? Logično, zaviješ vodu, ostaviš crijevo i kažeš: "Pa nisam ja vatrogasac." I zašto ne komentiraš druge dvije situacije s utakmice koje sam spomenuo?Lijevo krilo u toj utakmici od 175, treba pratit Ronalda na odbijanac u 5 metara pored 3 živa stopera i zadnjih veznih, bekova. Boze svašta. — Miro Vugrinec
Mislim, ove uvrede Dalića idu malo predaleko. Ja se ne slažem s gomilom njegovih odluka, ali on je plaćen da ih donosi i, za sada, to radi jako dobro. Volio bih da je igrao Baturina, ali ne može sve biti kako mi navijači želimo. Ova druga tekma je bila izvrsna, od mene čista petica. — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.