za što bi nas mogli tužiti? — Pop corn
1) Zašto DTSM nema bolju sliku u javnosti, osim hc dijela navijača većina ljudi doživljava DTSM kao one tamo neke sto oce Mamica skinuti ili se DTSM doživljava kao onaj mali mršavi.... Možda bi PR u javnosti mogao biti bolji — Bosna86
Mislim da čak i postoji.3) Zašto ne postoji već sada jasan novi ustav koji bi čekao spreman — Bosna86
ako postoji, zašto nije objavljen da ga mogu svi pročitati i u javnosti forsirati priču da je to kao u "Real Madridu i Barceloni"? — SAS1987
Mislim da udruga griješi, kao i manje-više svi koji su protiv Mamića, kaj podcjenjuje i Mamića i Bandića.
Znam da poslije silnih optužnica i nepravomoćnih presuda to zvuči čudno, ali je tako.
Mogu obrazložiti svoje mišljenje o njima (Mamiću i sultanovoj sviti) odnosno kaj mislim na kaj su sve sposobni, ali mislim da za to nema potrebe. — Cosey
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.