vojnim rijecnikom imaju noz a ovi imaju avione i topove — Bosna86
Gdje tocno grijesi DTSM? Odakle ti da se podcjenjuje ove? — Pop corn
Angažirati neku PR službu ili nešto smatram nerealnim jer puno košta. — Mr Blue
Iskreno, ne znam gdje se griješi.
Nisam insider, puno mi tu stvari promiče, a to da ih se podcjenjuje je do mog dojma.
Ako se boriš protiv ljudi koji imaju najvjerojatnije ljude u svim institucijama i koji su najvjerojatnije upleteni u neke grde stvari onda teško možeš bez nekog agresivnog (ali civiliziranog) pristupa.
Poslije zaustavljanja privatizacije odnosno "Dinamovog proljeća" (oboje je stvarno za pohvalu) nije bilo nekog jačeg medijskog prisustva. — Cosey
Moja jedina 'zamjerka' udruzi je to da DTSM nema 3.000 članova pa su iz GNK više puta "spuštali" DTSM kao malo bitan faktor jer udruga broji samo 300 članova kluba a klub ima 10-15 tisuća članova. Samo su iskoristili vašu početnu grešku da udruga u prvih mjesec dana postojanja nije radila na učlanjivanju članova kluba u udrugu, bila članarina besplatna ili npr. 20 kn nema tko se ne bi učlanio u nju. Da se jasno od početka znalo da DTSM predstavlja 3.000 članova Dinama. — NORTE
Nemas pojma gdje se grijesi ali se grijesi? A koji je to pristup?
Ja sam stvarno osoba koja je uvijek za raspravu, dobronamjerne kritike i peijedloge, al ovo kaj ti pises je - sranje. Stvarno imam osjecaj kad ovo citam da se pise samo da bi se pisalo. Ajde molim vas nemojte to.
Reci da smo podcijenili onu masineriju a toliko smo im udaraca zadali je suludo. Pa od onog prvog predstavljanja u Matisu je jasno receno da ce ovo biti duga borba.
Medijsko prisustvo? Pa svaka objava je stalno u medijima i to jako ljuti ove u Maksimirskoj 128. Sto puta su svima u medijama prigovarali da se previse nas prati. Usotalom, a sto je oko smjene Kodzomana? Sto je oko objave placanja Varge i jacuzzija i racunala? Sto je sa silnim prijavama? — Pop corn
Da se ne bi dogodili toliko priželjkivani izbori, a onda da se na njima popuši (već se postavljalo pitanje koliki je stvaran broj članova odnosno jel fabriciran; postavi si pitanje kaj bi bilo da su sutra izbori?). — Cosey
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.