Sasvim legitimno pitanje... koliko vrtića i škola se moglo izgraditi? — db-izbjeglica
Manje nego koliko bi se vrtića/škola moglo izgraditi za novac potreban za Maksimir — mokoxax468
Cetvrto, je li grad Zagreb vlasnik zemljista na Maksu? Ako ne zeli trositi novac, moze se reci da sudjeluje zemljistem — Dinaminjo
Prvo grad je mislio da ce Kranjca doci 20m.
Drugo, gradonacelnik zeli jeftine bodove "on je rijesio gradski stadion"
Trece posao su dobrim dijelom trebali dobiti frendovi. — Dinaminjo
Nitko ovdje ne traži da grad u potpunosti financira dinamov stadion — db-izbjeglica
oprosti prevario sam se, nisam uzeo u obzir da igraju u baletnim šlapicama obloženim spužvom.. moja greška. I btw, nemoj te fore sa izvlačenjem jednog djela što sam napisao. pobrojao sam ti poprilično sadržaja. Zanimljiva je paralela da još jedan teren u hr dopušta igranje američkog nogometa na sebi i proglašen je na samoj zoni jednim od najgorih terena koji je koštao skoro karijere jednog od Dinamovaca... — mali M
Kuka se kako je loša infrastruktura u HNL dok istodobno evo cak i navijači Dinama nebi htjeli imati dobar stadion u Zagrebu, jer sta ce lokomotivi Rudešu ili bilo kojem klubu takav stadion, ma najbolje imati ovakvu Kranjčevićeva teren koji je u katastrofalnom stanju pa nek se neki igrač ozlijedi, pa ćemo kukat zato se dopusti igranje na njemu, očito su i tribine bez krova dobre — Dudu9
OK, aj uzmimo tvoj slučaj i recimo da grad sponzorira 30, pa i 40 milijuna eura za Maksimir. Tko plaća ostalih 120+ milijuna eura? Država? Dinamo? — mokoxax468
Ragbijaške kopačke rade veću štetu na terenu od nogometnih? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.