Zanimljiv stav, a ja mislim baš suprotno. Da je sve bilo normalno, nema šanse da bi Livaković, Petković, a možda ni Oršić dočekali iduću sezonu u klubu. Ovako mislim da šanse za tim itekako rastu. — xavier
Klupska natjecanja bit će završena tijekom srpnja i kolovoza ako se do tada stiša situacija s koronavirusom, dok isto vrijedi za Ligu prvaka i Europsku ligu.
Bitna stavka koja je donesena je da prvenstva neće biti poništena kako se pričalo u medijima, nego će završiti kada to bude moguće, vjerojatno u već spomenutom srpnju ili kolovozu. Većina prvenstava bi se trebala odigrati bez prisustva gledatelja.
Europska natjecanja će se također igrati u to vrijeme, također bez prisustva gledatelja. Finale Lige prvaka i Europske lige će vrlo vjerojatno također biti bez prisustva gledatelja na tribinama.
Sasvim je realno da cemo ulaskom u grupe ujedno i prezimit :rofl: — Infinity
Klub iz Premiershipa ili Bundeslige lako može dokazati da je zbog pandemije izgubio milijune eura na prodaji ulaznica, suvenira, gubitku sponzora, a više od svega TV prava. Dinamo je i po vlastitom priznanju u ovoj stanci za sada financijski profitirao jer mu je svaka HNL utakmica financijski gubitak. Od TV prava nije izgubio ništa, od sponzora isto tako. Dinamo je mjere štednje povukao zbog toga što predviđa gubitke u budućnosti, a ti su gubici vrlo realni i predvidivi.
Vidjet ćemo kako na to gleda FIFA, iako vjerujemo da će Dinamo i igrači pronaći model za dogovor, jer prostora uvijek ima. U suprotnom će i jedni i drugi puno riskirati...
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.