• Mlađi referent
    12.4k

Stvarno si epohalno loš primjer dao, ali ok, ako misliš da činiš uslugu forumu i moderaturi tako kaj jebeš mater čovjeku koji jedva čeka da mu jebeš mater, nastavi
  • Purgeri
    930
    Ima nešto magično u ovoj temi da tako nadahnjuje najporemećenije među nama
  • marcio amoroso
    39.1k
    Zakljucano do daljnjeg
  • deda
    34.6k
    Tema je otvorena.

Sljedeći koji ne bude pisao o temi tj. upisima već bude spominjao drugog forumaša leti na 15 dana.

Pratim vas.
  • Marquis Manners
    93
    Nagađa li netko tko bi mogao biti napadač kojeg žrlimo dovesti?
    Nove informacije o Nathanaëlu?
  • Mihaljević
    11.2k
    Imamo dva mlada perspektivna igrača na desnom krilu, ne znam što pričate? Mbuku i Corodba su igračine obojica, u Hrvatskoj ih nema, pa smo morali dalje tražiti. Budući reprezentativci Kolumbije i Konga. Dugo nismo bili ovako popunjeni na desnom krilu, još od Hajrovića i Kadziora.
  • don
    9.8k
    Budući reprezentativci Kolumbije i Konga.Mihaljević

Mbuku je već reprezentativac
  • Mr Anderson
    9.9k
    Mbuku nakon što potpiše ide odmah na okupljanje reprezentacije Konga. Znači, upoznat će se s ekipom tek za nekih 8 dana kad se svi skupe i sigurno neće biti u kadru za derbi i Bayern.
  • Zagi
    9k
    Nadam se da ovaj dolazak Mbuke znači prelazak iz 352 u 343. Jer ovo sa dvije bukve u napadu , da prostite, ne valja ništ.
    Gotovo nitko u europi ne igra sa dva napadača i za to postoje jako,jako dobri razlozi.
  • Majki2111
    3.7k
    Inter finale LP, Leicester osvojio ligu, Atalanta, Juventus 2015. Ima primjera velikih rezultata u Europi s 2 napadača.
  • MarK
    815
    viđao sam često u sustavu 352 jednog visokog target mana, a drugog pokretljivog driblera npr. kod Atalante Scamaca i Lookman
  • GOAT
    1.8k
    Football Talent Scout - Jacek Kulig

Nathanaël Mbuku a few months ago: "I prefer to be a starter at Reims than be a sub at Barca".

That's a healthy approach I like very much.

Big clubs, money, and trophies will come in the future.

At this age, you should focus on playing, learning, and developing your talent.

• Zagi
    9k
    Da ali to se onda transformira u 343.
    Tako bi i mi igrali ako je Mbuka u prvoj.

Recimo 532 u obrambenom bloku, dva naprijed Petko i on.
    U napadu se digne malo Baturina i imaš 343 gdje su Baturina i Mbuka bočne desetke, ajmo to tak nazvati.
  • MarK
    815
    možda u klubu i računaju s njim u takvoj ulozi kad ga se spominje u kontekstu napadača. Na krilima i desetki smo dobro popunjeni nekako mi to nema smisla
  • Zagi
    9k
    Ima ali su , i sam si to sada demonstrirao, rijetki i zahtjevaju točno određeni tim napadača. Ni Petko niti Kule se tu ne uklapaju baš.
    Pogotovo Petko.

Da ne velim koliko malo trenera to zna izvest, korektno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions