7 godina ga se gradilo, malo pocinjalo, malo odustajalo, malo prekrajalo, a na kraju opet nije napravljen ne znam kakav posao iako je potroseno 20 milijuna eura. — jakov1
Pitam kako je bilo moguće napraviti nešto na zemljištu koje je imalo IPO probleme. — db-izbjeglica
Pročitaj početak ove teme. Upravo o tome smo pisali i meni i dalje nije jasno kako to nije najlogičnije rješenje. — xavier
jel itko, ikada razmotrio ovo rješenje?
na zemljištu na kojem se sad nalazi atletski "stadion" na sveticama ima sasvim dovoljno mjesta za novi stadion. zemljište u vlasništvu grada zagreba, površine 76 093 m2 — db-izbjeglica
Da li sam jedini koji misli da nam stadion u Kranjči neće donijeti apsolutno ništa (kako klubu tako i gradu), a da će biti veliki zajeb za klub?
Jedina logična stvar je ovo od kolege db i samog početka ove teme. — badjibadara
Ovako nešto predlaže AI:
https://ibb.co/4ggCx7w — Endeavour
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.