Jučer su se oni poigravali s Osijekom, radili egzibicije — Majki2111
Bojim se derbija. Dolazi u najgorem mogućem trenutku. Oni se dižu a mi ranjivi nakon reprezantivne pauze. Bit će drž nedaj. Mršavih 1-0 potpisujem odmah. — Majki2111
Bojim se derbija. Dolazi u najgorem mogućem trenutku. Oni se dižu a mi ranjivi nakon reprezantivne pauze. Bit će drž nedaj. Mršavih 1-0 potpisujem odmah. — Majki2111
Jučer su se oni poigravali s Osijekom, radili egzibicije — Majki2111
Hajduk je odigrao pet kola i protiv dva užasna protivnika u pretkolima i nitijednu utakmicu nije odigrao dobro. To je devet utakmica, sve su odigrali loše.
S druge strane, mi smo odigrali 6 utakmica i sve smo odigrali dobro do odlično. Nema uopće rasprave.
Sad pitanje - jel možemo ikako stisnuti da nam sude strani suci? Pretpostavljam da je odgovor ne, ali volio bih kad bi se pokušalo barem. Ako budem morao gledati VAR provjere od 10 minuta za očitu odluku, izbost ću nekog... — Paggini
Samo opušteno, oni su očajno loši i jednostavno će nastradat i sa "svojim" sucima, pred punim stadionom. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.