Mislim da je svima bilo jasno i prije deset godina da je jedini problem kod gradnje stadiona bio novac. Svi ostali imovinsko-pravni problemi su mazanje ociju, odugovlacanje i skupljanje jeftinih glasova. Nemre me nitko uvjeriti da bi spremna lova cekala na hrpi da se rijese ostali problemi kad bi je bilo.
Rjesavanje odnosa Grada i Crkve nije apsolutno nikakav pomak nit je ista vrjedniji od nerada zadnjih 20-ak godina. Kad ekipa zajamci neki povoljan kredit ili skupi novce za stadion, mogu rec da im je stalo i da zele konacno rijestit taj problem. Dotad je sve predstava na koju se palimo samo mi kojima je stalo do Dinama — Dino
Kad ekipa zajamci neki povoljan kredit ili skupi novce za stadion, mogu rec da im je stalo i da zele konacno rijestit taj problem. Dotad je sve predstava na koju se palimo samo mi kojima je stalo do Dinama. — Dino
Cijela ta priča podsjeća na Pelješki most. 20 godina je trajalo natezanje oko izgradnje tog mosta Izabrani su izvođači čim je EU odobrila 350 milijuna eura iz fondova, a do tad se pričalo da će se graditi s ili bez pomoći EU :lol: — Captain America
Tad je jedan poziv Franje riješio sve dozvole i novac nije bio problem...Pa Marić je rekao da je bio valjda 15-ak puta zajedno sa ostalim igračima na ručku kod Tuđmana... — Fanboy
jel itko, ikada razmotrio ovo rješenje? — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.