• FrenchMontana
    1.8k
    prodaja Baturine u ovom trenutku za 15 milijuna eura mi je gora od one izdaje s Ivanusecom prije godinu dana. — Paggini

Jos uvijek imam traume.
  • vjeko1701
    30.3k
    Daj se sredi. Mi smo nogometni klub a ne zubic vila. Igrac je pod ugovorom, ako nije dosla ponuda koja zadovoljava klub i to u trenutku koji bi bio uzas za klub. Treniraj i igraj.
  • Omake
    21.8k
    Prekjučer cijeli dan nervoza oko utakmice, jučer oko ždrijeba, danas oko Baturine.
  • Brusa
    4.4k
    ili sjedi na tribinu, jebiga, tko god bio. Radikalno ali jbg
  • Mr Anderson
    22.6k
    Za Ivanušeca je jedino opravdanje što je on već imao 25 godina pa su mu se opcije smanjivale. Kod Baturine je sasvim druga priča.
  • Jurki
    27.9k
    neki ovdje misle da smo mi njemačka ili ne znam šta već pa mi njemu možemo osigurati budućnost — Doktor Kunić

sumnjam da dečko nema ambiciju ić dalje od Dinama — Doktor Kunić

O cemu je rijec na kraju? Egzistencija ili ambicija?
  • Jaro
    13k
    Izletila ekipa sa "zaduzio klub", "prerastao HNL", "mora osigurati egzistenciju"...
    - zaduzio klub - nije nitko tko dobija placu
    - prerastao HNL - u kojem tocno razdoblju? Svaka cast Baturini, al on je do sad imao nekoliko bljeskova u HNL, nekoliko ozbiljni razdoblja s rupama (pogotovo kad nije bilo Petkovica - koji je jedini pojedinac u ovom Dinamu za kojeg bi se dalo raspravljati jel prerastao HNL)
    - osigurati egzistenciju? - kod bilo kojeg igraca dinama jedna od vecih gluposti za koju ne vjerujem da ekipa i dan dana pusi. Pogledajte si platne liste doma, izracunajte koliko cete zaraditi u radnom vijeku pa pogledajte godisnja primanja igraca Dinama - za koliko su oni na toj razini - to je osiguranje egzistencije, a sve ostalo je luxury u odnosu na osiguranje egzistencije

Ne sumnjam da ce klub odraditi kako treba, ali sumnjam u motive "navijaca" kluba koji serviraju ove "argumente"
  • Olmic
    6.1k
    Raspitao se malo navodno trazimo 28 milja oni nude 16, znaci ide se prema 20 plus bonusi…
  • badjibadara
    10.9k
    Vidović bi ostao da je prodaja Baturine bila opcija u bilo kom trenutku. Razumljivo da ako dođe ponuda koja bi zadovoljila samo i jedino Dinamo - vjerojatno se nebi pravio problem. Ovo što se piše je daleko od toga. U klubu sjede pametni ljudi, ne bojim se da će napraviti grešku.
  • Jurki
    27.9k
    fala kurcu da i to neko napise.
    Covjek sa 1500 eura (kaj je odlicna placa) za 40 godina zaradi 720 tisuca eura.
    Tolko Baturina zaradi za godinu dana. O cemu mi pricamo?
  • MarK
    1.5k
    osiguranje egzistencije je kad do 30e imaš tri hotela, 10 vila, bentleya i ferrarija i original sliku Monalise.
  • FrenchMontana
    1.8k
    A tu se ne slazem. Ne moze se covjek s redovnim poslom uspoređivat s nogometasima. Ali recimo ko da ti imas 1500 i neko ti ponudi 3000, ides vjerojatno… samo nogometasi imaju vise toga di misle ulozit/potrosit lovu. Nije sve u egzistenciji, zelis i zaradit kroz zivot, osigurat obitelj itd itd
  • Captain America
    20.4k
    Stockholmski sindrom je i dalje prisutan kod mnogih pa se može pročitati da je igrač nakon jedne prave polusezone u kojoj je bio glavni igrač zadužio klub i prerastao ligu. Iste priče su se servirale prije 10ak godina za Kovačića, Jedvaja, Roga...
  • Dinaminjo
    2.5k
    Decko je dovoljno mlad da je na B listi, a pokusava se progurati da mu cijena pada zbog godina..

Uzas
  • Kruno
    1.8k
    Preživio je Dinamo i vece odlaske. Bolje bi mu bilo da je ostao odigrati LP oni ide u Fiorentinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.