Ovdje ću izdvojiti one koji pišu na dnevnoj bazi; deda, marcio amorroso, Infinity, Bosna, xavierČije postove biste najčešće mogli potpisati? Odnosno s čijim se mišljenjem najčešće slažete?
The Undertaker, čovjek koji je često gotovo kontra svih ali uvijek argumentira svoje upise, ima svoje razloge i to je za poštovanje. Iako je znao biti i vrijeđan nikada nije uzvratio 'niskim udarcima' već je ostao dosljedan sebi. Možda se varam i nešto sam propustio, ali ovo je ono što pamtim.S kime se često ne slažete, ali vas zanima što će napisati?
Kwedi sa svojim epitetima.Tko vas najčešće nasmije, ne nužno ciljano/svjesno?
Ovdje ću pak izdvojiti one koji ne pišu na dnevnoj bazi ali kad pišu to je gušt za čitati; Mr.Blue, Tradicija, Zambatine Škude, SuperSantosČiji vas postovi najviše zanimaju, odnosno sa zanimanjem čekate/čitate ono što je napisano ili očekujete da će biti napisano?
Nema smisla odgovarati. Tko sam ja uopće da sudim nekome da li je on pravi dinamovac ili ne? Uostalom, koji su kriteriji?Tko je u vašim očima "pravi dinamovac"?
Forum kao forum je po meni skroz OK, kako izgledom tako i kategorizacijom. Ono što fali ovoj platformi su neki tehničke mogućnosti i opcije koje bi dobro došle i moderaturi, ali i članovima.Što vam se najviše, a što najmanje sviđa na Zoni?
Što može biti bolje? Manje moraliziranja i "pravovjernosti". Draži su mi forumaši s kojima se ne slažem, ali koji znaju pisati, znaju argumentirati, znaju misliti, od pravovjernih jurišnika. Nije to do Zone same po sebi, moderatura tu radi solidan posao, ali može se možda još bolje zaštititi drugačija mišljenja od etiketiranja i prozivanja. — Neki tip sa Zapada
Hoću da kažem da bi nas bilo vrlo malo kad bi tu imali samo jednu od ove tri gore navedene skupine. Zato je jedini cilj da nema vrijeđanja i da su rasprave normalne. — marcio amoroso
ko kaže da je prvo bijelo polje ok, taj je "fašist", klao bi u Jasenovcu i s njime ne možemo ni o čemu. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.