čekaj čekaj, želite reć da sam dobio smrtonosnu bolest od koje ljudi padaju kao muhe, a vi mi velite da pijem čaj? — mali M
jer kao da nas nisu bombardirali sa tim sranjima dvije godine, pa ljudi odbijaju prikupiti ijednu suvislu informaciju od toga svega.da sam dobio smrtonosnu bolest od koje ljudi padaju kao muhe, a vi mi velite da pijem čaj? — mali M
zapravo je bila blaga bolest, sa zeznutim načinom širenja, i da su se svi vodili zdravim razumom, mogli smo tu bolest proći jedva okrznuti, sa minimalnim mjerama. — jedan u nizu
ja se cijepio jednom jer je bio uvjet da odem poslovno na put na kojem se 4 dana jelo i pilo uz bazen tak da je bila dobra odluka.. — Ludovic IX
Korona ima/je imala jako malu smrtnost, kao obična gripa — jedan u nizu
The number of West Nile virus (WNV) cases in the United States varies from year to year, depending on factors like weather conditions and mosquito populations. Here's a general overview:
Recent Years: From 2010 to 2020, the number of reported cases of West Nile virus disease in the U.S. ranged from about 600 to over 5,600 annually.
Typical Range: Most years see between 1,000 to 2,000 reported cases.
Severe Cases: Around 10% of reported cases are severe, involving neurological disease such as encephalitis or meningitis.
The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) monitors and reports these cases annually, and numbers can fluctuate significantly based on the factors mentioned above.
As of 2024, the population of the United States is approximately 334 million people.
može neki izvor za ovo? Za područje Hrvatske me zanima — Tundra
COVID-19 Smrtnost
Svijet:
Procijenjena globalna smrtnost od COVID-19 iznosi otprilike 1-2% od ukupno prijavljenih slučajeva. Ova stopa smrtnosti varira ovisno o valovima pandemije, varijantama virusa i dostupnosti cijepljenja.
Hrvatska:
U Hrvatskoj, stopa smrtnosti od COVID-19 varira tijekom pandemije, no procjenjuje se da je bila u rasponu od 1,5% do 2,5%.
Gripa (Influenca) Smrtnost
Svijet:
Smrtnost od sezonske gripe obično je mnogo niža i iznosi oko 0,1% ili manje kod ukupno zaraženih osoba. Međutim, smrtnost je veća među starijim osobama i onima s kroničnim bolestima.
Hrvatska:
Smrtnost od gripe u Hrvatskoj je također vrlo niska, često manja od 0,1%. No, ova brojka može varirati ovisno o težini gripe u određenoj sezoni.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.