• The Undertaker
    6.8k
    Ako se RB ne pojavi danas, pojaviti će se, figurativno, sutra. Mi se već dugo uspješno nosimo sa sličnom konkurencijom a da bi to nastavili treba nam nova "Lokomotiva" tj. filijala. Vidim da imamo par igrača iz Krškog. Nadam se da idemo u tom smjeru.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    jos jedan odlican posao Miska, mislim da Andric nije nista losiji od Ivanovica i da ce tu biti najmanje problema sa zamjenom, e sad druga je prica vec ako i Pasalic stvarno ode, onda su u problemima.
  • Nogo
    5.5k

Taman da u nedjelju dođemo a nema Ivanovića i Pašalića.
    Samo će nam olakšati posao :cool:
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    nova petarda u najavi :joke: :wink:
  • Nogo
    5.5k

Ja sam zadovoljan i s ovime :ok:
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    dan danas mi nije jasno kako im na toj tekmi nismo 10 komada uvalili, ocito je cacicu bilo dosta i onih 0-4 na poluvremenu pa im je rekao da povuku kocnicu da ne nastane raspasoj neki
  • Nogo
    5.5k

A moguće,da.
    Kada vidiš tu Rijeku s Cosmijem, Vrančićem, Pavlovićem,Halilovićom...
  • Peškaman
    6.1k
    Izgubili su Obregona,Marića,Ivanovića u vrhu napada,ostaje im samo Andrić za kojeg nisam uopće siguran da je spreman za svih 90minuta i onaj Šimun Butić.
    Jedva čekam vidit' duele poput Cordoba-Bogojević i RPG-Rukavina.
  • NitkoBitan
    23.1k
    ostaje im samo Andrić za kojeg nisam uopće siguran da je spreman za svih 90minutaPeškaman

U onih 5-10 minuta koje je jucer odigrao nije nista pokazao. Slab pritisak, spor trk... Primjetio sam da je nabio dosta misicne mase od perioda u Dinamu, a sad koliko je to dobro za jednog nogometasa... period u Rijeci ce pokazat.
  • Crni86
    8.2k
    Odlicna emisija o shnl. Bivsa marka livaje i dva hajdukovca 50% emisije trkeljaju o hajduku, 20% prikazuju slabijim ekipama kako trebaju napast dinamo na maksimiru. Covjek bi steko dojam da gleda hajduk tv, a ne emisiju o cijeloj ligi…. Jos mogu razumijet zasto se stavilo jelu i jela je jedini koji ima muda nesto rec na tvu, ali dajte ono ljudi pa sta je ovo. Koji vrag Vejic ima raditi u ikakvoj emisiji.

Sta je stvarno tako tesko napraviti kvalitetnu emisiju o nasoj ligi?
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Jedan je Rajko Magić, meni je njega bilo prezanimljivo slušati. Uvijek je bio objektivan bez obzira na njegovu navijačku pripadnost.
  • Crni86
    8.2k
    eto i vejica je zanimljivo cut kako navija da dinamo prode u lp pa da mamurni dodemo na rujevicu da nas rijeka mazne.

Rajko je bio zanimljiv, al je bio ponekad i dosadan. Meni je npr Jelu zanimljivo slusat makar je hajdukovac. Al ce covjek i pohvalit dinamo kad treba i potrudit ce se bit sto vise objektivan. Ne boji se rec ono sta iskreno misli. I on je na ovu gornju izjavu vejica krenuo izvlacit kako bi bio veliki blagoslov da oba kluba produ pa nek budu mamurni skupa.

Ali i produkcija da ne moze malo napravit zanimljiviji sadrzaj, a ne ajmo proc utakmice i to je to. Daj vise da crtaju one stvari prikazuju kroz viz libero. Daj nekakve priloge. Glasanje o golu kola, obrani kola, momcadi kola.
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Meni je još najiritantnije što za Hajduk govori ‘Mi’. Pa to ne govori ni Igor Ćurković koji je zaposlenik tog kluba. Nevjerojatno…
  • Crni86
    8.2k
    i svi su oni prijatelji, drago mi je za moje prijatelje…. Za safarica ti nije drago, za vidovica isto a?

Bas neprofesionalno. Al to je sve i do produkcije.
  • The Undertaker
    6.8k
    Meni je baš gušt gledati Vejića kako se znoji i guta knedle kad mora hvaliti Dinamo ili kuditi Hakduk. Jedva čekam još da ga Skomina pokopa kod nekih sudačkih odluka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.