Jedan moj osobni zaključak..neki će se slozit neki ne.
Jučer smo vidjeli Pavica cijelu tekmu..ono sto i kroz prošlu sezonu juniorsku se moglo vidjet da nema taj pas..da nema tu kvalitetu pasa nego traži izlaz iz pritiska kroz duel. Jučer je bas zbog toga zakuhao..2-3 situacije i puka je sreća da nismo kažnjeni. S druge strane vrbancic puno kvalitetnije barata loptom ali fali ta fizika koju Pavić ima..da ih barem možemo spojit u jedno..mišljenja sam da nijedan ni drugi po meni ozbiljnije neće participirat u Dinamu.. — Samurai
Stalno pozivam na podršku i pozitivu u vidu mladih jer vjerujem da je to ispravno..lupajte drvljem i kamenjem kad će imat 22-23..ja bi kao Dinamov navijač gurao i bio najponosniji da može Pavić Mikic il biloko drugi sad odigrat za A repku..zašto bi ih bilokojim komentarom sputavao u tome..između ostalog
Da je po vašem još sad bi Gvardiol bio na dvojnoj u Dubravi — Samurai
Kog boli briga di igra i čiji je igrač i koliko ima godina? Nek ga zove pa Dat podršku malome,umjesto da stalno ste pametni i prodajete “znanje” na forumu.
Svi sve znaju kad koga treba stavit Kak treba igrat, a u životu loptu vidli…kamoli udarili
A još žalosnije da umjesto da ste ponosni da se jedan domaći decko koji je prošao sito i rešeto u Dinamu,znamo svi cega ima u našoj školi….dajte jednom podršku
I vi ste kao i ja valjda sa 17 udarali loptu po školskom a kamoli nešto vise..zato prekinite pametovat vise
Nevezano zvao se on Pavić,Horvat,Mikic ili neko 10.
Svi su vjerojatno glupi samo “zona Dinamo” najpametnija.. — Samurai
Pa onda budi pozitivniji ..od tolko negative mogu jedino čir dobit na želucu.. — Samurai
Pa daj pročitaj ponovo kaj ti je kolega napisao, odnosno tvoje quoteane upise pa razmisli još jednom o tome kaj pišeš...↪Eduardo kaj ne štima? Reko sam svoje mišljenje direktno u imenu i prezimenu. — Samurai
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.