Trebamo biti kritični, potpuno razumijem i skepsu nakon svega, ali barem po pitanju stadiona mislim da nema usporedbe između njih dvojice. Ako tamo negdje 2029. Tomašević bude obećavao izgradnju Kranjčevićeve, onda će ga se tek moći stavljati u približno isti kontekst s Bandićem. — Bosskovitz
Nitko ga očito nije vidio, samo su dvije strane u tom odnosu - Grad i Syrrah. Koliko je procurilo u javnost, ako je istina, moralo se mijenjati neke stvari jer je statika zapadne tribine lošija nego što se na prvu činilo, što onda utječe na cijeli projekt. Načuo sam da tu ima još nekih opstrukcija, ali ja nisam političar i ne planiram ići u "navodno" narative. — Bosskovitz
Nitko zdravog razuma ne izlazi s takvim poruka. — Bosskovitz
predizborni trik je kad pred izbore pustiš u Jutarnji rendere Plavog vulkana na Kajzerici i onda napraviš presicu na kojoj kažeš da ćeš napraviti novi stadion — Bosskovitz
iako se ništa drugo nije promijenilo ni na Kaptolu ni u Banskim dvorima — Bosskovitz
ali mislim da imaš problem zato što gledaš na cijelu sitaciju kroz ideološke naočale — Bosskovitz
ako mi 2029e i dalje slusamo istu vlast s istim obecanjima - onda bolje da se raspustimo ko grad. Valjda nam je Bandic bio dovoljna skola. — Jaro
Meni će prvi pokazatelj da misle ozbiljno biti kad u proračunu vidim planirana znatna sredstva za izgradnju stadiona (i jednog i drugog). — The Undertaker
ponavljam pitanje — db-izbjeglica
ali se promjenilo oko Dinama i Mamića više nema. Mislim da možemo bez imalo sumnje reć da je najveći pomak oko svih pregovora napravljen kad se prodisalo bez kriminalca i to svi znaju. — mali M
ili kad u jutarnji pustiš rendere stadiona sa žardinjerama i onda napraviš presicu na kojoj kažeš da ćeš napraviti novi stadion i onda 3 godine drviš kako papirologija evo samo što nije.. — mali M
ako u proračunu za 2025. ne bude stavka stadiona u Kranjčevićevoj, i to u nekom realnom iznosu ovisno o tome kako je ugovor predviđeno plaćanje, to znači da se radi o spinu — Bosskovitz
Ništa se od lipnja 2018. kad je kriminalac pobjegao u BiH do veljače 2024 — Bosskovitz
Nemam volje za ovakvu spin raspravu — Bosskovitz
Vinko K. (SIP) i banda Spletkavog Muce — Felip
Ovo mi nije jasno Boss kaj veliš da iz kluba poručuju da se oko Maksa radi u tišini. — Patak
za kojeg je Korlaet rekao da je 90% spreman — Patak
Pa naravno kad je cijela njegova ekipa još ostala... — mali M
hoće li stadion graditi država (kao što je obećala, a osobno sumnjam u to) — Bosskovitz
Ali ovo gore je činjenica i da, nisam za ovu vlasti, ali ne mogu se praviti da ono što vidim vlastitim očima nije istina zato što mi se ne sviđa onaj tko to radi. — Bosskovitz
Obećala je doprinos, djelomično sufinanciranje, a zaista nijednom nigdje nisam vidio da je stadion obećala graditi država. — Neki tip
Malo je reć da nisam za ovu vlast, ali ovo je činjenica sviđalo se to nekom ili ne. To ne znači da za 6 mjeseci ponovo nećemo reć, evo ih nesposobni ili lopovi i ovi ili nešto treće, ali sa trenutnim informacijama ovo su prvi pravi i konkretni temelji za oba stadiona (koliko ja znam) — criticus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.