ja bi stavio da članovi sa više od 5 godina članstva imaju dan prednosti kod kupnje ulaznica — blue heart 72
Bez obzira što je možda nepopularno, ja bi stavio da članovi sa više od 5 godina članstva imaju dan prednosti kod kupnje ulaznica i to ne samo za eventualnu LP, nego za svaku utakmicu uključujući i gostovanja. — blue heart 72
Naravno,ali biti će određen dio ljudi koji će postati članom ovih dana isključivo zbog europskih tekmi a imaš druge koji su članovi godinama a lako bi mogli ostati bez karte zbog velike potražnje što mi nikako nije okej.. — BBBaranja
mislim da nije u redu da onaj tko se učlanio jučer samo zbog prvokupa zbog eventualne LP,, ima prednost u odnosu na nekoga tko je npr, 10,15,20.... godina član kluba — blue heart 72
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.