blue heart 72
blue heart 72         

Stara garda
Stara garda         
          Tundra
Tundra         
         ja bi stavio da članovi sa više od 5 godina članstva imaju dan prednosti kod kupnje ulaznica — blue heart 72

Felip
Felip         
          blue heart 72
blue heart 72         

blue heart 72
blue heart 72         

M94
M94         
         Bez obzira što je možda nepopularno, ja bi stavio da članovi sa više od 5 godina članstva imaju dan prednosti kod kupnje ulaznica i to ne samo za eventualnu LP, nego za svaku utakmicu uključujući i gostovanja. — blue heart 72
 Bosskovitz
Bosskovitz         
         Naravno,ali biti će određen dio ljudi koji će postati članom ovih dana isključivo zbog europskih tekmi a imaš druge koji su članovi godinama a lako bi mogli ostati bez karte zbog velike potražnje što mi nikako nije okej.. — BBBaranja
mislim da nije u redu da onaj tko se učlanio jučer samo zbog prvokupa zbog eventualne LP,, ima prednost u odnosu na nekoga tko je npr, 10,15,20.... godina član kluba — blue heart 72

Felip
Felip         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.